Ha tudom mikor ovuláltam, akkor lehetséges, hogy egy 10-es teszt a nemvárt napján ne mutassa ki a terhességet?
Ovulációs tesztel követem a ciklusom immár 8 hónapja. Eddig mindig megjött pont aznap, amikorra a teszt alapján kiszámoltam. Mindig megelőzte 2 nap barnás pecsételés. Most viszont elmaradt a pecsételés, továbbra is feszül a mellem, de tegnapi tesztem (tegnap kellett volna megjönnie) negatív lett (rossmannos facelle). Nagyon bíztam benne hogy sikerült, de a teszt miatt már szinte biztos vagyok benne, hogy nem vagyok terhes. Azért egy icipicit még reménykedek, hogy talán mégis sikerült.
Volt akinek ennyire későn lett pozitív 10-es tesztje?
Ma már nem teszteltem.
Most sem tűnik úgy mintha meg akarna jönni.
A mai már a 15 dpo.
Nem hőmérőztem, mert őszintén szólva eddig nem volt rá szükség. Eddig a pozitív ovulációs teszt után 15 nappal mindig megjött a menzeszem. Ezalatt a 8 hónap alatt egyszer a nőgyógyász megnézette a progeszteron szintem ovuláció után 7 nappal és 56 volt. Erre azt mondta, z teljesen rendben van.
Utána már csak teszteztem.
Most meg nem értem mi történik. Lehet hogy nem repedt meg a tüsző? Attól késhet a menstruáció?
Tegnap este elmentem egy vérvételre, gondoltam az egyértelmű lesz.
Ma reggelre lett meg az eredmény, 43 lett a hcg, most már nagyon nagyon halványan de jól láthatóan pozitív lett a teszt is.
Viszont nincs jó érzésem, szerintem nagyon későn lett pozitív ez a teszt, később pedig nem foganhatott mert utána el kellett utaznom pár napra, nem voltunk együtt.
Sziasztok! Bocsi, hogy nem írtam. Én is utálom ha nincs vége egy történetnek. Hátha még valaki olvassa.
Szóval utána is elmentem vérvételre még kétszer. Nem nőtt olyan ütemben a hcg ahogy kellett volna (90 utána már csak 150). Odáig jutottam, hogy 5 hetesen láttak szabályos petezsákot benne szikhólyagot. Egy héttel később viszont nem volt élő embrió, csak a petezsák nőtt. Aztán pár nappal később elöntött a vér, spontán elment. Legalább a kórházi tortúrát megúsztam....
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!