Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit tegyek, várjunk még? Vagy...

Mit tegyek, várjunk még? Vagy már nem jöhet meg neki?

Figyelt kérdés
Sziasztok, hát igazából tudom le fogtok szolni, de aztmondta a barátnőm nem merjük oda tenni védekezés nélkül😒hat nekem nem kellet tobb oda is tettem….. es most nem nagyon jott meg meg neki.. de elovaladekon kivul nem hiszem hogy ment volna oda mas, + neki elozo honapban is 14 fele jott meg, azelott meg 10 kornyeken. Gondolom nincs meg bealva neki, de szerintetek mit tegyek? Folosleges nevtelen vaganykodasok es leszolasok hadjanak kerem. Csak ertelmes es normalis valaszt szeretnek☹️nagyon szepen koszonom
nov. 14. 19:04
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
2 en voltunk😀o es en
nov. 15. 07:01
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

De a barátnődnek ugyebár nincs mit odatenni, így a többesszám helytelen, kivéve, ha skizo vagy, de akkor meg nálad halmozott a probléma.

(Olvasni tudnak a válaszolók, de egy ilyen IQ-light szöveget értelmezni azért kicsit komplikált.)

nov. 15. 07:52
 13/19 A kérdező kommentje:
Haa eszre vennetek direkt irtam ekezetek nelkul, mer siettem😀
nov. 15. 10:10
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Itt az ékezetek hiánya a legkisebb probléma, hidd el…
nov. 15. 10:23
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Mikor történt ez az "aktus"? Ha már 2hete legalább akkor csináljon egy tesztet és kiderül terhes e.

Aztán a későbbiekben inkább hanyagold a szexet.

nov. 15. 12:04
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Amit most tenni tudtok: ha már legalább 14 nap eltelt a szex óta csináljatok egy terhességi tesztet, DM-ben, Rossmannban kapható többféle.

Amit a későbbiekben tenni tudsz, akár ebben, akár másik kapcsolatban: nem teszed a farkad óvszer nélkül sehova, sem heccből, sem máshogy ha nem akarsz gyereket vagy nemi betegséget.

És kicsit olvass utána a női ciklus működésének, az alapismeretek azért nem rakétatudomány kategóriában vannak.

nov. 15. 15:40
 17/19 A kérdező kommentje:
Nem telt el 2 het, de csinaltunk a mai nap terhessegi tesztet es negativ lett, akkor ez most nem is biztos? El kell telni 2 hetnek? Egyebkent gorcsol es faj a melle.. mindig ez van vele ha meg jon neki, de most valamier semmi
nov. 16. 19:06
 18/19 anonim ***** válasza:
14 napon belül ha csináltok tesztet negatív lesz mindenképpen.
nov. 16. 21:17
 19/19 anonim ***** válasza:
Mikor történt?
nov. 16. 21:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!