Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » SOS! Menjünk sürgősségire,...

SOS! Menjünk sürgősségire, vagy ne rohanjunk, várjunk?

Figyelt kérdés

26 hetes vagyok. A reggeli boltba menetel közben már éreztem, hogy keményedik a pocim. Hazaérve mikor pisiltem, enyhén véres volt a papír. A bugyimon azóta sincs semmi, azóta nem tapasztaltam semmi vérzést, viszont a hasam fájdogál mensisen(nem túl erősen). Emellett nem tudom mennyire normális nyilalgatás a szeméremcsontnál??

Bevettem magnerotot, és fekszem, azt hiszem javul.A baba nagyon ficánkol. Szerintetek várjak? Mert pont holnapra van időpontom a magándokimhoz, nem szeretném, hogy 2 nap egymás után vizsgálgassanak,ha nem muszáj.

2014. ápr. 2. 10:18
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Felhívod a dokidat és elmondod neki, hogy mi a gondod.

Ő meg eldönti, hogy kell-e találkoznotok most azonnal vagy sem?!

2014. ápr. 2. 10:27
 2/11 anonim ***** válasza:
Azt szokták mondani hogy ha bármekkora vérzés előfordul, azonnal orvos. Viszont ha én most a helyedben lennék, lehet hogy várnék holnapig persze csak ha tényleg nincs több vérzés és múlik a görcs.
 3/11 anonim ***** válasza:
Menj! Nehogy a mehszaj nyiljon!
 4/11 anonim ***** válasza:
Én azonnal felhivnám az orvosomat, ö mit mond. lehet most rögtön megvizsgál és akkor nem kell holnap menni, én nem birnék várni holnapig az tuti.
2014. ápr. 2. 10:28
 5/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Ha pisiltél és enyhén véres volt akkor már egyből mentem volna dokihoz! tudod..jobb félni mint megijedni, azért orvos lásson!

Nekem is szokott fájdogálni a hasam, hasam alja, szeméremcsontnál, azért mert ideget nyom a baba.

Ha lehetőséged van rá, szerintem hívd fel és kérd ki a tanácsát. Én minden bizonnyal mennék orvoshoz!

27 hkm

2014. ápr. 2. 10:28
 6/11 anonim ***** válasza:
Hivd a dokid! Amugy ilyentajt nekem is volt verezgetes, a doki szerint fertozes volt.
2014. ápr. 2. 10:30
 7/11 anonim ***** válasza:
Mikor pisilsz akkor jobban tud ürülni ami a méhedben van, mert elernyednek az izmaid! Mindenképpen menj orvoshoz a görcsök sem jelentek jót!
2014. ápr. 2. 11:26
 8/11 anonim ***** válasza:
38%
Szerintem meg ne ijedj meg! Termeszetesen en is felhivnam a dokit a helyedben, meg akkor is ha holnap lesz jelenesed. En Braxton-Hicks oszehuzodasnak gondolom, a pici verzestpedig velejarojanak. De mivel nem vagyok az orvosod csak tippelni tudom. Ha magneziumra es pihenesre szunik akkor meg meginkabb erre gondolok. Ez egy termeszetes osszehuzodas, a mehed kezd felkeszulni a szulesre, a kovetkezo hetekben meg boven lehet ilyen. Terapia: magnezium, pihenes! En azt mondom nyugi, nincs baj! :) de a dokiddal fontos hogy beszelj!
2014. ápr. 2. 12:35
 9/11 anonim ***** válasza:
26 hetesen meg nem kellene, hogy ilyen osszehuzodasiai legyenek. En a 31. hettol olvastam, hogy lehetnek.
2014. ápr. 2. 13:45
 10/11 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Koszi a valaszokat. Voltunk a surgossegin mert a dokimat nem tudtam elerni. Nincs semmi gond, mehszaj zart teljesen, babuci is jol van. Valoszinu keves a folyadekbevitel ezt mondtak, es van valami enyhe gyulladas. Nem huvelyi verzes lehetett. Amugy a kemenyedes mar kb. a 18. hettol szokott lenni, 2. baba, elsovel sosem volt.
2014. ápr. 2. 15:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!