Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit tegyek, várjunk még? Vagy...

Mit tegyek, várjunk még? Vagy már nem jöhet meg neki?

Figyelt kérdés
Sziasztok, hát igazából tudom le fogtok szolni, de aztmondta a barátnőm nem merjük oda tenni védekezés nélkül😒hat nekem nem kellet tobb oda is tettem….. es most nem nagyon jott meg meg neki.. de elovaladekon kivul nem hiszem hogy ment volna oda mas, + neki elozo honapban is 14 fele jott meg, azelott meg 10 kornyeken. Gondolom nincs meg bealva neki, de szerintetek mit tegyek? Folosleges nevtelen vaganykodasok es leszolasok hadjanak kerem. Csak ertelmes es normalis valaszt szeretnek☹️nagyon szepen koszonom
nov. 14. 19:04
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
92%

Próbálok normális választ adni.

1. Az előváladék is tartalmazhat ondót.

2. Ha a párod megkért, hogy ne tedd oda, akkor miért? Ennyire tiszteled, hogy semmibe veszed a kérését?

3. Az óvszer egész biztonságos, ha okosan használod.

4. Esetleg lehet gyógyszert is iratni, ha komoly a kapcsolat.

nov. 14. 19:15
 2/19 anonim ***** válasza:
94%
Jó hülyék vagytok. De be is raktad, vagy csak odaraktad? Felnőtt nőnek sincs úgy beállva a ciklusa, hogy minden hónap 10-en jön meg, nekem általában 2 napot csúszik mindig, de olyan is volt, hogy pár nappal hamarabb/később, ez normális.
nov. 14. 19:23
 3/19 anonim ***** válasza:
95%

-A menstruáció nem olyan, mint a fizetés, hogy minden hónap x. napján jön.

-Ha azt mondta a barátnőd, akkor minek tetted oda?

-Ilyen fogalmazással és helyesírással nem vagy azon a szellemi szinten, hogy szexelni kéne…

nov. 14. 19:36
 4/19 anonim ***** válasza:
72%
Ti meg q kérdést se értitek. A barátnője heccelte, hogy nem meri odatenni.
nov. 14. 20:14
 5/19 A kérdező kommentje:
En irni, ti olvasni nem tudtok…
nov. 14. 20:37
 6/19 anonim ***** válasza:
73%
Csináljon tesztet.
nov. 14. 20:54
 7/19 anonim ***** válasza:
89%

“ aztmondta a barátnőm nem merjük oda tenni védekezés nélkül”

Merjük???

Kivel?

nov. 14. 21:06
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

A kérdezőnek ebben igaza van. Ő írni nem tud, de ti meg olvasni.

Kérdező! Az engem is érdekelne, hogy kivel, mert ha többen is voltatok bízhatsz benne hogy a másik is bizonyította, hogy oda meri🤣 Hátha terhesség esetén ő lesz a befutó 🤷🏼‍♀️

nov. 14. 23:10
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Olvass utána, hogy működik egy női menstruációs ciklus, ha nem akarsz gyereket, ne tedd a csupasz farkad a barátnőd puncijába/ra és ha felcsaptál egy magyar helyesírási szótárt, akkor tedd fel légyszi újra a kérdésed.
nov. 14. 23:14
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha késik a vérzése, csináljon egy terhességi tesztet. Mást nem tudtok tenni.
nov. 15. 04:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!