Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 5hetes 4napos vagyok magas...

5hetes 4napos vagyok magas lenne a hcg?

Figyelt kérdés

22napos ciklusaim vannak .jelenleg 35napnál járok .

Október 31 a hcg 5,7volt

November 4. 208 hcg

A mai nap 7000 a hcg lett

Nőgyógyász 9mm császár heg közelébe echo felritkulást látott ultrahangon . Hátra hajló méhem van azt mondta hogy látnia kellene attól függetlenül .

nov. 12. 19:56
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
80%

Elég magas.

Nov 4. 208

Nov 6. 416

Nov 8. 832

Nov 10. 1664

Nov 12. 3328 ez kéne legyen kb esetleg 5000 körül, ha kicsit gyorsabban nő.

Lehet ikrek, vagy annak indul. Méhen belül látta a képletet, tehát nem méhen kívüli. Mikor mész vissza?

nov. 12. 20:14
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
7000-es HCG-nél normális petezsákor kellene látni.
nov. 12. 20:17
 3/22 anonim ***** válasza:
80%

Hát hátra hajló méh esetében kicsit nehezebb észre venni de nálad megtalálta a felritkulást.

Viszont ilyen magas hcgnél már tényleg több mindennek kellene látszania egy felritkulásnál vagy pedig tényleg ikrek indultak útnak! 🙃

nov. 12. 20:21
 4/22 A kérdező kommentje:
Holnap 10re rendelt be a megyeibe mert ott jobb a uh
nov. 12. 20:30
 5/22 anonim ***** válasza:
82%
7000es hcg és nem lát egy petezsákot én aggódnak!nálam kb hasonló ciklus napon 11000 volt végi 3-4×érződött.1 baba lett belőle
nov. 12. 20:40
 6/22 anonim ***** válasza:
100%
5 hét 4 naposan 7800 volt a HCG-m és ikrek (fiúk) voltak. Ami fura, hogy amíg nem voltam UH-n doki azt mondta telefonba, hogy szép magas, vagy ikrek, vagy kislány. Kislányoknál magasabb a hcg...nem kérdeztem a biológiai oldalát. Nekem az előző jött be...ikrek :)
nov. 12. 21:05
 7/22 anonim ***** válasza:
100%
Igen, nekem is jó magas hcg volt, egy fő kislánnyal :) A lány magzatoknál sokkal magasabb a hcg mint a fiúknál.
nov. 12. 21:10
 8/22 anonim ***** válasza:
78%

Cáfolom a nemi párhuzamot, nekem alapból alacsonyabb a hcg-m és kb egyforma volt a fiammal és most a lányommal is :) Egyformán alacsony 😁

De pl sógornöm ikrekkel alacsony hcg-t produkált...neki pl nem volt magas.

Én ikrek vagy gond van. Ikrekkel még belefér, hogy nem látták uh-n.

Drukkolok :)

nov. 12. 21:10
 9/22 anonim ***** válasza:
100%

Én még arra tippelek, hogy neked ugye viszonylag rövidebb a ciklusod, ebből az következik, hogy míg más "tankönyvi" 28 napos ciklussal és 14. napi ovuval 5+4 hetesen 3 héttel és 4 nappal van ovu után, te lehet, hogy a 22 napos ciklussal már 4 héttel. Ha azt vesszük alapul, hogy ilyen korai terhességnél még minimum 2-3 naponta duplázódik a hcg, akkor ez is lehet magyarázat a szokásosnál magasabb értékre.

Viszont nem magyarázat arra, hogy miért nem látott többet UH-on... Hátha holnap jobb géppel már látszani fog.

Vagy tényleg ikrek 🙂

nov. 12. 21:17
 10/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem baj, a tudósok megerősítik :) Egyébként nem mindegy, hogy mikor nézik a hcg-t szerintem, hányadik héten. És azt hiszem, a pontos tartomány nincs is meghatározva, hogy mi tartozik fiúhoz vagy lányhoz. De fogalmazzunk akkor úgy, hogy általában magasabb. Le is teszteltem a saját terhességeimnél 😂 A lány 8 hetesen olyan 280ezer körül produkált, a fiú ugyanennyi idősen 100ezer. Olyankor általában szerintem csak az ilyen elmebajosak néznek hcg-t, mint amilyen én vagyok 😁 Kivéve ugye azokat, akik hivatalosan vizsgálgatták a kérdést :D
nov. 12. 21:22
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!