5hetes 4napos vagyok magas lenne a hcg?
22napos ciklusaim vannak .jelenleg 35napnál járok .
Október 31 a hcg 5,7volt
November 4. 208 hcg
A mai nap 7000 a hcg lett
Nőgyógyász 9mm császár heg közelébe echo felritkulást látott ultrahangon . Hátra hajló méhem van azt mondta hogy látnia kellene attól függetlenül .
Kérek 5 hetesen volt majdnem 6000 a hcg-m. Ultrahangon aznap még semmit sem láttak, nyomát sem.
Nekem is hátrahajló a méhem.
Azóta már a 10.hétben járunk, egy baba és minden rendben.
Remélem tényleg igaz a kislány és a magas hcg párhuzam 😁 😁
A hcg szintet növelheti a kromoszóma rendellenesség,iker ,lány magzat,és ha volt elötte kémiai vagy bármilyen veszteseged!
A falnál nem nézetem de. A lányoknál igen és magasabb is volt,elötte ciklusban meg kémiai volt.
Uhh hát ha hegben tapadt az nem a legjobb. Bízzunk benne, hogy minden rendben lesz.
#3-as voltam
#16! Én akkor dpo-ra lebontva néztem táblázatot és tartományon kívül volt. Ha megnézed, itt is mindenki kisebbet írt, az ikres anyuka is. De nem is önmagában tűnt soknak, hanem ugye, 2naponta duplázódás az elvárt. Nekem meg sokkal nagyobb mértékben nőtt.Én később már nem nézettem.(Szerencsére, mert a dokik szerint valószínűleg ikreknek indult és ugye, frászt kaptam volna, ha csak azt látom, hogy már nem nő megfelelően.) Így is pánikoltam, mert vetélési előzmény volt, azért nézettem, de én is olvastam, hogy kromoszóma rendellenesség miatt is lehet magasabb nekem meg a korom miatt elég nagy volt rá az esély.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!