Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 5hetes 4napos vagyok magas...

5hetes 4napos vagyok magas lenne a hcg?

Figyelt kérdés

22napos ciklusaim vannak .jelenleg 35napnál járok .

Október 31 a hcg 5,7volt

November 4. 208 hcg

A mai nap 7000 a hcg lett

Nőgyógyász 9mm császár heg közelébe echo felritkulást látott ultrahangon . Hátra hajló méhem van azt mondta hogy látnia kellene attól függetlenül .

nov. 12. 19:56
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
56%
Akkor én rácáfolok erre a lányosra. Nekem azt mondták, van esélye, hogy ikreknek indult. 4+1-nél 290, 4+4-nél 1637, 5+2-nél 14637! Egy fiam lett.
nov. 12. 22:18
 12/22 anonim ***** válasza:

Kérek 5 hetesen volt majdnem 6000 a hcg-m. Ultrahangon aznap még semmit sem láttak, nyomát sem.

Nekem is hátrahajló a méhem.

Azóta már a 10.hétben járunk, egy baba és minden rendben.

Remélem tényleg igaz a kislány és a magas hcg párhuzam 😁 😁

nov. 13. 05:36
 13/22 anonim ***** válasza:

A hcg szintet növelheti a kromoszóma rendellenesség,iker ,lány magzat,és ha volt elötte kémiai vagy bármilyen veszteseged!

A falnál nem nézetem de. A lányoknál igen és magasabb is volt,elötte ciklusban meg kémiai volt.

nov. 13. 05:38
 14/22 A kérdező kommentje:
3,5mm petezsákot láttak . Egy hét múlva kontrol .cirkuszi látványoság voltam 3 Szonográfus 2 doktor és asszitensek nagyon keresték mert alig akart meg lenni . Szerencsére meg lett. Császár hegemnél 4mm petezsák de nem szabályos alakú ,de tutti hogy egy van eddig .
nov. 13. 13:15
 15/22 anonim ***** válasza:
Hát a hegben nem épp szerencsés.
nov. 13. 13:25
 16/22 anonim ***** válasza:
#11, Nem magas a 14ezer, az egy szem fiamnál nekem is 16ezer volt akkor. 8 hetesen viszont már elég szignifikáns volt a fiam meg a lányom közt a különbség.
nov. 13. 13:48
 17/22 anonim ***** válasza:

Uhh hát ha hegben tapadt az nem a legjobb. Bízzunk benne, hogy minden rendben lesz.

#3-as voltam

nov. 13. 13:58
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Hegben van és nem is szabályos....nem túl bíztató :( Dokik nem mondtak erre semmit?
nov. 13. 14:00
 19/22 anonim ***** válasza:

#16! Én akkor dpo-ra lebontva néztem táblázatot és tartományon kívül volt. Ha megnézed, itt is mindenki kisebbet írt, az ikres anyuka is. De nem is önmagában tűnt soknak, hanem ugye, 2naponta duplázódás az elvárt. Nekem meg sokkal nagyobb mértékben nőtt.Én később már nem nézettem.(Szerencsére, mert a dokik szerint valószínűleg ikreknek indult és ugye, frászt kaptam volna, ha csak azt látom, hogy már nem nő megfelelően.) Így is pánikoltam, mert vetélési előzmény volt, azért nézettem, de én is olvastam, hogy kromoszóma rendellenesség miatt is lehet magasabb nekem meg a korom miatt elég nagy volt rá az esély.

nov. 13. 17:59
 20/22 anonim ***** válasza:
#19, pont ezért én is a Down miatt paráztam a magas hcg-ből kifolyólag. (A 8 hetesre gondolok.) Akkor olvastam először, hogy korábbi vetélés, és lány magzat is lehet az ok, nem kell egyből a legrosszabbra gondolni. Persze a 12. hétig nyilván bennem volt ezek után :)
nov. 13. 21:11
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!