Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Látszik a második csík? Vagy...

Látszik a második csík? Vagy csak oda képzelem?

Figyelt kérdés
Még bőven a nem várt előtt vagyok de kiváncsiságbol csináltam egy tesztet. Baba projektbe vagyunk ugyhogy tudom hogy simán lehetek terhes.

nov. 8. 14:32
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
De majd meglátom jövőhét pénteken hogy megjön e és ha nem akkor tesztelek és kiderül.
nov. 9. 00:39
 22/29 anonim ***** válasza:
70%
Ha türelmetlen vagy ( és miért ne lehetnél? ) nyugodtan nezegesd 2 naponta. Kit érdekel más mit gondol? :) Drukkolok!
nov. 9. 00:43
 23/29 A kérdező kommentje:
Köszi aranyos vagy :) majd megírom mi lett belőle
nov. 9. 12:33
 24/29 anonim ***** válasza:
Én is pont péntekre nem várom 😊 de már nem tesztelek előre, elegem van a negativ tesztekből😖
nov. 9. 21:23
 25/29 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is akkor lett pozitív, amikor gyakorlatilag már lemondtam róla. Teszteltem egyet, hogy az utolsó tesztet is ellőjem,ott is hagytam a mosógép tetején. 5 perc múlva mentem vissza, és pozitív. Pedig tényleg elengedtem egy időre már a babaprojektet.

Szóval fel a fejjel!(22-es voltam)

nov. 9. 21:42
 26/29 A kérdező kommentje:
Nekem is elegem van a negatívakból. Pedig nem régóta próbálkozunk. 4 éves a kisfiam és annyira örülne ő is egy tesónak. Tulságosan bele élem magam mindíg hogy na most.. aztán hoppon maradok.
nov. 9. 22:12
 27/29 A kérdező kommentje:
Kisfiam első próbálkozásra összejött, ezért is olyan fura most hogy sorra jönnek a negativ tesztek 4 hónapja. De ez a természetes tudom.
nov. 9. 22:14
 28/29 anonim ***** válasza:
Nekem is elsőre összejött az első terhesség, de ő nem maradt velünk. A kisfiam nem jött egy kis ideig, orvoshoz mentem, aztán hip-hop jött, ő is 4 éves már. Egy év próbálkozás után mentünk orvoshoz, 6 hónappal ezelőtt, ugyanazt a kezelést kaptam, mint anno a kisfiamnál, de úgy látszik, azóta öregedtem, már nem megy olyan könnyen 🙃
nov. 10. 09:22
 29/29 A kérdező kommentje:
Lehet ahogy idősödik az ember egyre nehezebben jön össze ki tudja. 30 leszek januárba még jócskán benne vagyok a korba :D
nov. 10. 12:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!