Most csak én képzelem oda, vagy ott van?
Most csak én képzelem oda extra halványan a második csíkot, vagy tényleg ott van?
Két képet linkelek be ide, eredeti példányban, és még kettőt az eredeti példányok agyonszerkesztett változatát.
Segítsetek kérlek, hogy ez most ott van, vagy csak haluzok?
Holnap reggel megyek nőgyógyászhoz, de addig is, gondoltam kiírom ezt a kérdést, kíváncsi vagyok, ti mit láttok.
Jelenleg 18 napja késik, az elején betudtam a nagy stressznek ami rajtam van, még most is bennem van, hogy tuti az miatt késik, csak kíváncsi voltam, és csináltam egy tesztet, és lehet hogy ott van, vagy odahallucináltam, de látok egy második NAAAAGYOOONNN halvány csíkot...
Én leginkább a második képen látok valamit (így képről) úgy, hogy hátrahajtom nagyon a laptopom kijelzőjét.
Ez az első tesztem, és nem reggeli vizeletből készült, mert drogéria közelben voltam napközben, és csak úgy kipattant a fejemből, hogy csinálok egy tesztet... De ezek szerint jó lenne bemenni mégegy tesztért, holnap meg doki... Elvileg most 7 hetes terhes vagyok/lennék a kalkulátor szerint.
En nem latom :(
Es ha 7 hetes lennel,akkor mar erősnek kene lennie,nem csak reggeli vizeletnel.
Azert szurkolok! :)
Ha 7 hetes lennél, erősebb lenne a csík, amit én mondjuk nem látok, csak sejteni vélek az egyik képen. Annyi lehet, hogy késői ovu volt, és még csak most vagy a nemvárt előtt...de más is lehet, de 7 hetes terhesség sajnos nem.
Remélem holnap azt a hírt hallod, amire vágysz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!