Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Most csak én képzelem oda,...

Most csak én képzelem oda, vagy ott van?

Figyelt kérdés

Most csak én képzelem oda extra halványan a második csíkot, vagy tényleg ott van?

Két képet linkelek be ide, eredeti példányban, és még kettőt az eredeti példányok agyonszerkesztett változatát.

Segítsetek kérlek, hogy ez most ott van, vagy csak haluzok?

Holnap reggel megyek nőgyógyászhoz, de addig is, gondoltam kiírom ezt a kérdést, kíváncsi vagyok, ti mit láttok.

[link]

[link]

[link]

[link]

Jelenleg 18 napja késik, az elején betudtam a nagy stressznek ami rajtam van, még most is bennem van, hogy tuti az miatt késik, csak kíváncsi voltam, és csináltam egy tesztet, és lehet hogy ott van, vagy odahallucináltam, de látok egy második NAAAAGYOOONNN halvány csíkot...

2016. ápr. 18. 14:17
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Én sajnos nem látok semmit, pedig kiszúrom a leghalványabb csíkot is.
2016. ápr. 18. 18:58
 12/23 anonim ***** válasza:
Sajnos én semmit nem látok :( Nekem a 14. napon halvány, de jól észrevehető volt, ha 18 napja késik, akkor bizony markáns második csíknak illene lennie.... Szerintem ez alapján nem vagy terhes, más ok miatt késik.
2016. ápr. 19. 09:15
 13/23 anonim ***** válasza:
Na, teszteltél ma reggel? Ma mész dokihoz,Ugye, mit mondott?
2016. ápr. 19. 10:48
 14/23 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Azért emeltem ki a kérdést, mert tegnap vettem 2 tesztet. Az egyiket ma reggel csináltam meg, a másikat holnap fogom.

Szerintetek ez a teszt hibás lett?

[link]

2016. ápr. 20. 14:37
 15/23 anonim ***** válasza:
Szerintem csak nem tisztult még ki a háttér, a 2. csík hófehéren kirikít, ez egyenlő egy negatív teszttel.
2016. ápr. 20. 14:56
 16/23 A kérdező kommentje:
Akkor a masodikat mar meg se csinaljam?
2016. ápr. 20. 15:11
 17/23 anonim ***** válasza:
Az orvos mit mondott?
2016. ápr. 20. 15:12
 18/23 A kérdező kommentje:
Munka miatt nem volt még időm, terveztem menni egyik reggel, de nem jött össze, mert nem értem volna be melóba
2016. ápr. 20. 19:45
 19/23 A kérdező kommentje:
Egyébként a teszt még mindig ugyanúgy néz ki, mint amit az előbbiekben belinkeltem! Úgy értem, hogy még mindig olyan "nem kitisztult hátterű"
2016. ápr. 20. 20:38
 20/23 anonim ***** válasza:
Van, higy nem tisztul ki a háttér, a baj csak az, hogy a 2. csík helye fehér, ami kb annyi, mintha a kitisztult háttéren nem lenne semmi. Ettől még megcsinálhatod a 2. tesztet, de én kihagynék egy napot a 2 között.
2016. ápr. 20. 21:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!