Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Látszik a második csík? Vagy...

Látszik a második csík? Vagy csak oda képzelem?

Figyelt kérdés
Még bőven a nem várt előtt vagyok de kiváncsiságbol csináltam egy tesztet. Baba projektbe vagyunk ugyhogy tudom hogy simán lehetek terhes.

nov. 8. 14:32
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm
nov. 8. 14:45
 12/31 anonim ***** válasza:
100%

Szia kérdező, ez sajnos még negatív.

"Hogy ha pl terhes is vagyok mennyivel előbb mutatja ki."

Egy 10-es erősségű teszt (például Facelle, Predictor Early) ovuláció után 10-12 nappal már mutatHATja. Tehát nem menstruáció előtt x nappal. Hanem ovuláció után 10-12 nappal.

Mert mindenkinek más a luteális szakasz hossza, sosem úgy számoljuk, hogy a menstruációig még hány nap van hátra, hanem az a fontos, hány nap telt el már az ovuláció óta.

Érdemes követni az ovulációt, és 10-12 DPO-n már lehet tesztelni, ha nagyon kíváncsi vagy, izgulsz, egészségügyi okokból (progeszteron pótlás) stb. stb.

Ovulációt LH teszttel tudod követni, vagy hőmérőzéssel. Szólj, ha ezeket nem tudod, hogyan kell és leírom szívesen.

Senkinek semmi köze hozzá, mikor tesztelsz, tesztelj nyugodtan korábban, ha szeretnél. És ha lelkileg bírod. Egy nagy hátránya van ugyanis a korai tesztelésnek: pozitív lesz, de halvány, napokig tesztelsz, nem erősödik, majd végül megjön. Azaz kémiai terhesség. Hát az lelkileg nem kellemes, hidd el, tapasztalatból beszélek.

nov. 8. 15:17
 13/31 anonim ***** válasza:
49%
Az biztos, hogy nem te vagy az első és az utolsó sem, aki a plafonon is terhességi csíkokat lát.
nov. 8. 15:33
 14/31 anonim ***** válasza:
80%
Attól hogy te kíváncsi vagy, meg nem lesz pozitív a teszt hamarabb.🤷🏻‍♀️
nov. 8. 15:56
 15/31 anonim ***** válasza:
100%
Hanyadik DPO? :) Drukkolok,én még csak 6.ik dpo-n vagyok
nov. 8. 17:12
 16/31 anonim ***** válasza:
100%

Ha még csak a 8.-9. DPO környékén vagy, akkor semmit sem jelent a negatív teszt.

Hol jársz?

nov. 8. 18:55
 17/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen 12-es a választ nagyon hasznos. Az a baj velem hogy ha valamit szeretnék nagyon rá tudok stresszelni és nem birtam ki hogy ne csináljam meg a tesztet. De tudom hogy még nagyon nagyon korai volt és nem is számitottam pozitivra ha őszintén bele gondolok.
nov. 9. 00:28
 18/31 A kérdező kommentje:
13- mas köszönöm a kedves hozzászólást ezt semmiképp sem hagyhattad ki, jár a taps most jól megmondtad :) Örülök ha te nem látsz a plafonon csíkokat. De tudod aki nagyon szeretne babát előfordul hogy oda képzeli..akár ilyen korán is mint én.
nov. 9. 00:34
 19/31 A kérdező kommentje:
14-es Jogos végülis! :D
nov. 9. 00:35
 20/31 A kérdező kommentje:
15-16 Még 7 napom van a menstruációig ugyhogy tényleg nagyon korán teszteltem csak valamiért olyan megérzésem van hogy sikerült. Aztán kiváncsi voltam mutat e valamit és ezek szerint, ha más nem látja akkor oda képzeltem azt a kis halovány csíkot.
nov. 9. 00:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!