Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Haványan pozitív lett a...

Haványan pozitív lett a tesztem, pedig fogamzásgátlót szedek. Mikor érdemes új tesztet elvégezni vagy orvoshoz elmenni?

Figyelt kérdés
Fura érzéseim voltak, csináltam egy tesztet és halványan pozitív lett. Akár holnap reggel is lehet új teszttel próbálkozni vagy várjak pár napot?
2010. nov. 5. 08:33
1 2 3 4
 31/36 A kérdező kommentje:
Ma voltam dokinál, babát várok.
2010. nov. 15. 16:48
 32/36 anonim ***** válasza:

Gratulálok! Nagyon jönni akar az a babácska! És örülsz neki? Mert erről nem igazán írtál! Vigyázz magatokra!

20L

2010. nov. 15. 20:34
 33/36 A kérdező kommentje:
Egyelőre kicsit ijedt és tanácstalan vagyok, de jó lesz, csak egy pici idő kell még.
2010. nov. 15. 20:36
 34/36 anonim ***** válasza:
örülök h akkor várod azt a picikét! Az apuka mit szólt hozzá? Remélem melletted áll! Legyél nagyon boldog! És ha van kedved írhatnál majd néha h mi is van veletek!
2010. nov. 15. 21:21
 35/36 A kérdező kommentje:
Az apukája nagyon örül, ő már akkor is reménykedett, amikor én még azt szerettem volna, hogy ne legyen pozitív a második teszt.
2010. nov. 15. 21:23
 36/36 anonim ***** válasza:
100%
Itt a masik elo pelda, hogy RENDES fogigatlo szedese mellett is teherbe lehet esni. Remelem a sok nagyokos most mar belatja, hogy nem nekik volt igazuk.
2010. nov. 16. 10:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!