Haványan pozitív lett a tesztem, pedig fogamzásgátlót szedek. Mikor érdemes új tesztet elvégezni vagy orvoshoz elmenni?
Figyelt kérdés
Fura érzéseim voltak, csináltam egy tesztet és halványan pozitív lett. Akár holnap reggel is lehet új teszttel próbálkozni vagy várjak pár napot?2010. nov. 5. 08:33
1/36 A kérdező kommentje:
Az lemaradt, hogy nem maradt ki egy szem sem,mindig pontosan bevettem, nem szedtem más gyógyszert, nem voltam beteg se.
2010. nov. 5. 08:35
2/36 anonim válasza:
Inkább holnap után ismételd meg a tesztet.
Doki: úgy két hét múlva ha szeretnéd a babát. De mindenképpen hivd fel és a bogyót tedd le.
3/36 anonim válasza:
Sajnos egyik se véd 100%-osan mindig van hiba arány amiről nem Te tehetsz...
4/36 A kérdező kommentje:
Pont most kezdődik a 7 napos szünet, azalatt kiderül úgyis.
2010. nov. 5. 08:37
5/36 A kérdező kommentje:
Igen, egyik ismerősöm úgy lett terhes, hogy gyógyszert szedett + gumit használtak. Alig lepődtek meg, amikor a lánynak nem jött meg.
2010. nov. 5. 08:38
6/36 anonim válasza:
Gondolom.... kb. 0.001 % esély ha van rá hogy tabletta és gumi mellett is összejön.
de úgy is fel lehet fogni hogy az a kisbaba nagyon jönni akart.
7/36 anonim válasza:
van képed a tesztről? Színes a T vonal?
Milyen tesztet használtál?
8/36 anonim válasza:
milyen gyógyszert szedtél?
Hány éves vagy?
LEhet szellemcsík is egyébként, de ha gyenge a gyógyszer, lehet terhesség is
9/36 A kérdező kommentje:
Cilestet szedek és 27 éves vagyok.
Nincs fényképem a tesztről.
2010. nov. 5. 10:41
10/36 anonim válasza:
Szerintem néhány nap múlva ismételd meg a tesztet, és ha az is +, akkor doki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!