Haványan pozitív lett a tesztem, pedig fogamzásgátlót szedek. Mikor érdemes új tesztet elvégezni vagy orvoshoz elmenni?
Nem tudom hozzam lett-e intezve a 11.05-os kerdese, de ha igen, akkor a valasz:
Nem estem teherbe de csak a mazli miatt, mert a tuszo nem repedt meg igy az erett pete nem szabadult ki, es ciszta formajaban nott. Meg 10 nap volt hatra a 7napos szunetig (a masodik ultrahangi utani naptol szamolva) es az orvos megbontatta velem a kovetkezo havi adagot es egyszerre 2 levelbol szedtem osszesen napi ket szemet ,tehat a maradek 10napban 20szem fogigatlot szedtem el. Ezt a magyar orvos szedette velem. Mikor visszajottem Angliaba, jol leteremtettek hogy ez mennyire nem egeszseges, meg igy dupla akkora a kockazat, meg a mellekhatasok. Az itteni uh beigazolta, hogy a napi ket szem hatasara a kovetkezo menzivel (a tiz nap utan) el is tavozott, de azota se vett ra senki hogy ujra szedjek fogigatlot. Ha mar teherbe esek, az legyen vagy tervezett, vagy gumi mellett es akkor tudom a gyereknek nem lesz baja hormonalis dolgoktol legalabbis. (Hurok mellett nem igazan szeretnek teherbe esni, hogy utana abortusz legyen a vege, vagy mehen kivul terhesseg. Akkor mar inkabb gumi vagy nincs szex.)
Igen, tőled kérdeztem, és köszi a választ.
Nem semmi a történeted...
Meg a doki kerdezte felhuzott szemoldokokkel meg huvelyi vizsgalat utan (es 1. ultrahang elott), hogy "biztos hogy maga nem terhes?" En meg mondtam hogy hat hogy lennek mar terhes mikor rendesen szedtem a bogyot, nem hagytam ki szemet, nem volt hanyas, nem volt hasmenes, nem voltam beteg, nem szedtem gyogyszert/antibiotikumot/gyogyteat/vitamint, semmit az eg vilagon. Errefel o nagy nyugodtan "Az nem szamit, attol meg lehet terhes". ---- Hat mit ne mondjak, ezzel nagyon megnyugtatott...
Ezutan at a masik szobaba ultrahangra es azt mondta "maga vagy terhes vagy van egy kis beverzes a mehben, jojjon vissza 1 het mulva ujabb uh-ra es ha no ez a valami, akkor terhesseg, ha nem no, akkor nem az." Na ezzel megint megnyugtatott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!