Haványan pozitív lett a tesztem, pedig fogamzásgátlót szedek. Mikor érdemes új tesztet elvégezni vagy orvoshoz elmenni?
10:47 vagyok megint
Mit szedsz és mióta? Mostanában nekem is vannak hasonló tüneteim, azért keltette fel a figyelmem a kérdésed. Folyamatosan hányingerem van bizonyos szagoktól, főleg reggelente, este pedig nyolckor már alszom, mert nem tudok ébren maradni. Nekem inkább valamiféle őszi fáradtságféle ugrott be, de most már erősen elgondolkodtam, hogy veszek egy tesztet...
Hm, ez érdekes..
A Cilest pedig elég erős gyógyszer..
Az álmosság pedig tipikus terhes tünet..
Milyen teszted volt?
Kedves utolso: A Cilest nem feltetlenul eros gyogyszer. Nekem Angliaban azt mondtak, hogy nem az! Es az, hogy eros-e egy fogigatlo az szervezettol, egyentol fugg!
Nekem a Cilest nem volt eleg eros es allandoan megjott tole hamarabb, mar a 21.bevetele napjan is ,meg mindig kozti verzesem volt es direkt beszedtem a 3havi adagot, mert az elso honap soran szokott lenni kozti verzes csak, utana ez elmult de rettento hamar jott meg es vereztem osszes 8-9napig barnazassal egyutt. At is kellett valtanom a Microgynon-ra, EMELLETT MEG VOLT TUSZOERESEM, csak a tuszo nem repedt meg valamilyen furcsa modon es ezert nem lettem terhes, ciszta lett belole. De az orvos es ultrahang is igazolta, hogy RENDES SZEDES MELLETT VOLT PETEERESEM. Siman teherbe eshettem volna.
Egyik szunetben rendesen volt megvonasos verzes a 7nap szunetben, ez volt 2007 majusban. Juniusban mar csak 2 nap barnazas volt, eleg volt a tisztasagi betet, nem kellett tampon. Juliusi szunetben mar meg sem jott.
Az mondta a doki SIMAN teherbe lehet esni rendes szedes mellett. Nalam sem maradt ki egy szem sem, mindet idoben bevettem mindig, nem voltam beteg, nem ment a hasam, nem hanytam, nem szedtem gyogyszert/antibiotikumot/fajdalomcsillapitot, nem ittam gyogyteakat, stb stb....
Több, mint egy éve szedem.
Nem tudom milyen márkájú teszt volt, megnézem a dobozát, még nem dobtam ki.
Köszi, én csak ebből a táblázatból gondoltam, hogy erősebb
Végülis akkor terhes lettél tabletta mellett, vagy találtatok olyan tablettát, ami hatott rendesen?
Én is a tabletta melletti terhességtől félek, de talán nincs félnivalóm, mert PCO-s vagyok, mindkét gyerekem gyógyszeres támogatással jött össze.
És viszonylag későn jelentkezik a megvonásos, mindig 5-6. nap, és 4-5 napig tart.
megvonásostól számított 10. nap megyek dokihoz, ha peteérés készülődne, azt UH-val látná, igaz?
Vegyél mindenléppen
Mit szeretnél?
Párod mit szólna ha baba lenne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!