Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kinek hány hetesen kezdett...

Kinek hány hetesen kezdett látszani a pocija ?

Figyelt kérdés
okt. 29. 13:00
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
10. Átlagos alkatom volt, sportoltam előtte. 42 évesen szültem, a baba óriási volt, meg a hasam is, de nyilván 10hetesen még nem "miatta" volt.
okt. 29. 21:46
 12/14 anonim ***** válasza:
Első babával 14 hetesen én már láttam, de egy ismerősöm még 20 hetesen is meglepődött, mikor találkoztunk, pedig feszes szoknya volt rajtam (kicsit tényleg olyan volt, mintha bekajáltam volna). Most másodikat várom, 12. hetet töltöttem, tegnap rendeltem meg a terhes gatyákat, mert nem esik jól már begombolni a régieket. Határozottan van alul egy kis kemény dudorom már.
okt. 30. 05:37
 13/14 anonim ***** válasza:
Attól, hogy valaki sportol, még nem biztos, hogy a hasizma erős. Meg nem sportolónak is lehet gentikailag erősebb hasizma. Nekem is ez volt, annyi volt a hátránya az erős hasizomnak, hogy szinte alig éreztem a baba mozgását. Teljesen egészséges lett.
okt. 30. 09:15
 14/14 anonim ***** válasza:
13 akkor valoszinu a lepény olyan helyen volt,hogy nem érezted.
okt. 30. 12:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!