Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kinek hány hetesen kezdett...

Kinek hány hetesen kezdett látszani a pocija ?

Figyelt kérdés
okt. 29. 13:00
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
63%
Elsőnél kb 23-24 hetesen. A másodiknál és most a harmadiknál már 10 hetesen
okt. 29. 13:07
 2/14 anonim ***** válasza:
82%
Nekem elég későn, hatodik hónap végén. Teljesen átlag magasságú, átlagos testalkatú nő vagyok, 40 évesen szültem. Gyerek normál súlyú lett. A doki azt mondta, hogy nagyon erős a hasizmom, azért nem látszott. Világ életemben sportoltam.
okt. 29. 13:09
 3/14 anonim ***** válasza:
22-25 hét közt mind a 2x
okt. 29. 13:18
 4/14 anonim ***** válasza:
91%
Nem tudom, hogy mikor vehette át a puffadás helyét a méhem, de kb. 8 hetes koromtól a szülésig látszott, hogy nem olyan, mint volt... ami azért is volt különösen kellemetlen, mert korábbi vetélés miatt nem akartam beavatni a kollégákat az első genetikai előtt, de már bő, zsebes pulóverben is volt, aki korábban kiszúrta 🙃
okt. 29. 13:30
 5/14 babyboom567 ***** válasza:

2-es válaszoló, semmi köze a sporthoz,meg hasizomhoz.

40 évesen szültem,átlag magasságú átlag súlyú voltam terhesen, max 5kiló felesleg volt rajtam mikor terhes lettem.Soha az életben nem sportoltam, még suliban is fel voltam mentve,mégsem látszott rajtam ,hogy terhes vagyok ,csak kb a 26-27.hét körül.Onnan viszont extrém gyorsan nőtt a hasam.

okt. 29. 13:39
 6/14 anonim ***** válasza:
5# nincs igazad, kivételek mindig vannak amúgy. Nekem a végén sem volt nagy hasam. ÁTLAGBAN a sport miatt van az erős hasizom, de néhány embernél lehet genetika.
okt. 29. 13:42
 7/14 anonim ***** válasza:

Első babánál én éa a férjem már 12. Héten láttuk a változást, de olyan 18.héttől tudta volna bárki megmondani, hogy baba van.

Második babával már 9.héten nem fértem a nadrágjaimba, 12 hetesen meg úgy neztem ki, mint aki 25.héten is túl van. 17 hetes vagyok, de nagy hasam van, pedig mínusz 4kg-val vagyok a kezdéshez képest.

okt. 29. 13:55
 8/14 anonim ***** válasza:
Én nagyon vékony voltam, szóval már 11 hetesen gondolkodnom kellett, hogy mit vegyek fel, hogy ne szúrják ki. Valószínűleg még csak puffadás volt, de ha a feszülős fekete ruhámat vettem volna fel a temetésre, amire akkor mentünk, mindenkinek egyértelmű lett volna első ránézésre. A fekete nadrágom már nem jött rám...
okt. 29. 15:28
 9/14 anonim ***** válasza:
Nekem 15 hetesen már nagyon szépen látszott,bár nekem hasedzések miatt nagyon vékony volt a hasam,semmi zsír. Épp kardiológusnál vlltam akkor,fel akarta tenni az EKG-t és felkúszott a baba ,ahogy a hátamra feküdtem😁🥺 nagyon hamar ki tudta magát nyomni,kb 14 hetesen már éreztem is őt.
okt. 29. 17:42
 10/14 anonim ***** válasza:

Nekem is 15 hetesen már látszik elég szépen🥰

És éreztem is már több mint egy hete 🥰

Mindenkinél változó szerintem🙂

okt. 29. 17:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!