Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tudnátok segíteni a számolásban?

Tudnátok segíteni a számolásban?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Néhány adatok megadok.

Mensi ciklusaim hossza:

Május: 28

Június: 25

Július: 29

Augusztus: 29

Szeptember: 27

Utolsó mensim első napja okt.4.

PÉ digitális ovu teszttel: okt. 18., 19., 20

A ébredési alaphőm 36,5

Most 37,2 - 37,3

Az előző két terhességemnél az első pozi ovu tesztet követő 12. DPO-n lett pozitív a terhességi teszt. (Cikus.hu n megvan, de nem tudom milyen tesztet használtam)

Mind2 esetben 37,2 -37,5 re ment fel a hőm. Viszont ekkor 32 napos ciklusaim voltak.

Ha jól számolok ma a 11. DPO-n vagyok természetesen digi clearblue, predi negatív.

Csak a hőm van fent.

A petefészkem szúrkál, a melleim talán teltebbek. De ezekre nem adok mert ezeket beképzelhetem. A tények alapján, hő fent, 11. DPO negatív teszt. Ki mit gondol?

Valami kis reményt adjatok kérlek.

Ja és még egy kérdés nov.1 v nov.3 a nem várt napja?

Predi teszt régen jó volt, most még a külseje is más vhogy nem bízok benne. Meg ugye most nem 32 bapos a ciklusom tehat a 12. DPO kb a mensi napja.

Jaj remelem érthetően írtam.

Biztosra tudom az utolsó mensi első napját, az PÉ napokat és fent van a hőm.

Mikor van esélyem pozi terhességi tesztre ha sikerült a hónap?

Köszönöm

okt. 29. 08:53
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
91%

Várd meg a nem várt napját es ha nem jön meg tesztelj.

Felesleges itt számolgatni.

okt. 29. 09:14
 2/11 A kérdező kommentje:

Köszi… melyik a nem várt napom? Ez az egyik fő kérdésem. 🙄

Gondolom Te sem tudod kiszámolni…

Régen itt is normális emberek voltak akik segítettek egymásnak. Nyilván oka van, hogy számolok.

okt. 29. 09:22
 3/11 anonim ***** válasza:
86%

Az ovuteszt mivel 3 nap is pozi volt, így nem fogod tudni a pontos napot. Ezért nem jó a digitális. De számoljuk a maximummal. 20-án volt pozi a teszt, 21-én ovu, 22-e az 1.dpo. Tehát november 4-én esedékes a mensid, amennyiben 14 napos a luteálisod. Ez mindenkinek fix. Nézd vissza a ciklusaid, hogy ovutól hány nap telt el a mensig. Az is elég, ha pozitív lh teszt-től számolsz.

Ennél pontosabb sosem leszel, de alapvetően tök mindegy, mert 1-2nap ide vagy oda egyáltalán nem számít.

Ha segítség indulj ki belőlem. Pozitív lh testt után 11 nappal pozitív lett a tesztem. De az még fotón szinte nem is látszott élőben viszont egyértelmű volt. Másnap már fotózhatóbb volt. Szóval 12 nappal az utolsó pozitív lh teszt után a predinek pozinak kéne lennie. Predi és facelle is pozi volt nálam most júliusban.

okt. 29. 09:28
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos bem jól számolsz, nem vagy ma a 11 DPO-n.

"PÉ digitális ovu teszttel: okt. 18., 19., 20"

Az ovulációs teszt nem a peteérésed napját mutatja, hanem az LH csúcsot, onnantól 24-36 óra a tüszőrepedés, maga az ovuláció. Például kedden délután pozitív az ovulációs teszt, akkor szerdán van ovulációd (legkésőbb csütörtökön reggel, az ritkább), a DPO eleve csütörtökön kezdődik. A pozitív ovulációs teszt napja a -1. nap, másnap van általában ovuláció, az a 0. nap, utána indulnak a DPO számolások.

Neked 3 napig volt pozitív a teszt, ha jól értem, az baj, nem jó érzékenységű tesztet használsz. 20-as érzékenységűt használj először, az a többségnek beválik, ha mégsem, ha az napokig pozitív, akkor lehet lejjebb menni érzékenyebb tesztre, például 15-ös erősségűre.

Neked valószínűleg október 20-21 lehetett az ovulációd. 8 vagy 9 DPO vagy ma.

okt. 29. 09:30
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
A predit nyugodtan használhatod, ki fogja mutatni, ha terhes vagy. Nekem a 9. dpo-tól már halvány pozitív volt.
okt. 29. 10:21
 6/11 anonim ***** válasza:
62%

#2 nem is akarom kiszámolni, nincs hozzá kedvem bocsi

De ha annyira vagy vedd elő a számológépet és számolj.

Amúgy ha tudod az ovudat onnan számolj kb 14 napot és meg is van a nem várt napja.

okt. 29. 10:42
 7/11 anonim ***** válasza:
68%
#4! Bocsi, jól leírtad, csak egy kiigazítás. Ha több napig + az ovutesztje, akkor pont, hogy kevésbé érzékenyre kell váltania! Érzékenyebbre akkor kéne, ha sose lenne pozitív.
okt. 29. 10:51
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
#7, bocsi de ezt írts a 4-es is.
okt. 29. 11:34
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy előttem is írták, még csak 8.dpo-n vagy. A pozitív LH tesztek utáni első negatív nap az ovuláció napja.

Ha most nem jön össze válts kevésbé érzékeny LH tesztre.

okt. 29. 11:34
 10/11 anonim ***** válasza:
69%
Ja, nem, bocs. Csak a mondat elejét néztem, a 20-as érzékenységig :) Valóban rosszul írta le a végére. Jól indult pedig :D
okt. 29. 11:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!