Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Segitenetek a szamolasban egy...

Segitenetek a szamolasban egy kicsit?

Figyelt kérdés

Szoval 12-en lett volna a kovetkezo menzim, viszont a ciklusaim 25 naposak. A terhessegnel a 4 hetet 28 napot jelent, amennyi ugye egy ciklus. Na az en 25 napos ciklusom miatt fogalmam sincs hogyan is szamoljam?

Akkor most 12-en voltam 4 hetes es mai nappal pedig 5 hetes, vagy pedig az atlag 28 nappal szamoljak es akkor ma vagyok 4+3 napos?

2016. szept. 19. 09:25
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

A te ciklushosszod nem számít a terhességi hetek számolásában. Gondold át: lenne akinek 25 napos "hónapjai" lennének és lenne olyan is, akinek 42. Szóval egyik gyorsabban letudná a terhességet, mint a másik :P

Tegyük fel, hogy hétfői nap volt az utolsó menstruációd első napja. Így minden hétfőn töltesz egy hetet pluszba. Így kell számolni.

2016. szept. 19. 09:35
 2/6 anonim ***** válasza:
Utolso menstruacio elso napjatol szamold a napokat, mikor 2 hetes terhes vagy meg csak elmeletileg akkor volt ovulacio, 4 hetesen pedig maradt el a menszid. Te most 4 hetes es 4 napos vagy, mivel augusztus 18.an volt az utolso ciklusod elso napja es attol szamoltam a napokat. Remelem ertetted.
2016. szept. 19. 09:38
 3/6 anonim ***** válasza:
Az a három nap sehol nem fog számítani semmit egy átlag 280 nap hosszú terhesség során, számold egyszerűen az utolsó vérzés szerint. Lehet, hogy 1-2 nappal nagyobbnak mérik majd a 12. heti UH-n, de abszolút semmi jelentősége.
2016. szept. 19. 09:43
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
A terhességet az utolsó menstruáció első napjától számolják, teljesen mindegy hány naposak a ciklusaid. Ha jelentős az eltérés a baba mérete és a menzesz szerinti kor között, akkor úgy módosítják a szülés várható dátumát.
2016. szept. 19. 09:43
 5/6 anonim ***** válasza:
Augusztus 18.a csutortokre esett, kovetkezo het csutortoken, azaz augusztus 25.en 1 hetet toltottel, majd szeptember 1.en 2 hetet toltottel es igy tovabb, ennel jobban nem tudom elmagyarazni
2016. szept. 19. 09:44
 6/6 A kérdező kommentje:
Mindenkinek koszonom
2016. szept. 19. 09:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!