Ez a nemvárt előtt két nappal készült teszt pozitív?
okt. 28. 12:07
1/16 anonim válasza:
Lehet élőben te jobban látod, ha rózsaszínes árnyalatú, akkor az lehet, halvány pozitív. Így kinagyítva nem látom annyira egyértelműen.
2/16 anonim válasza:
Én látom a csíkot, szerintem csinálj még egyet, az a biztos. :)
Lombik babám van, vele az első tesztek pl. délután voltak erősebbek, már jóval nemvárt előtt.
3/16 anonim válasza:
Nem várt előtt két nappal ez kissé halvány. Ha jól tudom akkor ez egy 10-es teszt. Peteérésed tudod, hogy mikor volt?
5/16 anonim válasza:
Pozitívnak tűnik, és dehogy halvány ez úgy, hogy még a nem várt előtt vagy..
6/16 A kérdező kommentje:
16-án volt pozitív az ovu tesztem.
okt. 28. 12:57
7/16 anonim válasza:
#5 2 nappal a nem várt előtt egy 10-es teszt nem ennyire halvány.
8/16 anonim válasza:
7# nekem két nappal a nem várt UTAN volt ennyire halvány a 10es teszt, és 1 hete múlt 1 éves a fiam...🤷
10/16 anonim válasza:
#8 Az lehet, de a kérdező tudja a peteérése idejét, csinált tesztet, szóval... 🤷
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!