Ez a nemvárt előtt két nappal készült teszt pozitív?
Mostani terhességemnél ugyanez a teszt az esedékes előtt 4 nappal így nézett ki:
Peteérést passzolom.
És 7 évvel ezelőtt ugyan nem ez a teszt, de szintén 10-es az esedékes után 2 nappal így:
(Itt tudom, hogy előtte 18 nappal volt peteérésem.)
Ebből kiindulva bármi lehet :)
Én is látom a csíkot, bár elég halvány, de ott van. Szerintem tesztelj még holnap vagy holnapután reggel.
"16-án volt pozitív az ovu tesztem."
Kérdező, akkor ma még csak 11 DPO vagy, azért ilyen halvány. Ez még simán erősödhet, drukkolok!
Ezért vagy ma 11 DPO-n: a pozitív ovulációs teszt nem az ovuláció napját mutatja, hanem azt, hogy az LH hormon csúcson van. Onnantól 24-36 óra a tüszőrepedés, maga az ovuláció. Neked valószínűleg október 17-én volt az ovulációd (vagy 18-án reggel, de az ritkább). Azaz ma van a 11. nap ovulációd után, ezért halvány a teszt, ebből még bármi lehet!
A pozitív ovulációs teszt összefoglalva a -1 nap, másnap a 0. nap, az ovuláció valószínűsíthető napja. Utána jönnek a DPO napok, egy 10-es érzékenységű teszt 11-12 DPO-n már halványan mutathatja. Tesztelj holnap, holnapután, ha erősödik, az jó jel!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!