Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mikor a legjobb gyermeket...

Mikor a legjobb gyermeket vállalni?

Figyelt kérdés

okt. 26. 00:08
1 2 3 4
 31/34 Derjaderja ***** válasza:
Nekem amúgy több kollégám is szakvizsgázik kisgyermek mellől, nem lehetetlen.
okt. 27. 09:28
 32/34 anonim ***** válasza:

Pszichológusként én ugy tudom erre nem jár pótlék, csak arra járt br. 10.000 forint hogy nekünk mesterképzést is kellett végezni. Itt a tankerület csak a pszichológusoknak nem ad SZÉP-kártya juttatást sem, mindenkinek másnak pedagógusnak adnak. Mivel itt a magán idővel jól hoz, lassan tényleg nem éri meg kutatónak menni. :(

A névért megéri persze. ^^

A szakvizsgákkal vigyázni kell, sokaknak nem lesz meg a szakdolgozata. Egyik ismerösöm beszàmolt róla, h családterapias szakképzéshez szülésvideót kell bevinni. Amit te csinálsz. Gondolom akkor saját szülést csak lehet. XD De hát ő magát nem fogja levideózni. Szóval egyelőre azt nem tudja hogy adja be a dolgozatot hozzá.

okt. 27. 10:05
 33/34 anonim ***** válasza:
Én pl 26 voltam amikor diplomát kaptam (orvosi). Az első gyerek véletlen jött össze 29 evesen szültem. Másodikat 31 évesen, és jelenleg terhes vagyok a harmadikkal. 33 leszek amikor születni fog. Ez így volt jó, előbb nem nagyon jöhetett volna az első gyerek.
okt. 27. 22:33
 34/34 anonim ***** válasza:
100%
Amikor anyagilag, érzelmileg, fizikailag készen álltok.
okt. 29. 13:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!