Teljesen összezavarodtam, hogy vajon mikor van ovulációm. Mit gondoltok erről?
Követem régóta a ciklusomat nyák figyeléssel, és hőmérőzéssel. A ciklusom 28-34 napos szokott lenni. Nem túl pontos. Tervezzük a 2. babánkat, van már egy kisfiúnk. Egy kis előzmény, hogy a fiunk a ciklusom 11. napi aktusból fogant. Ugyanis akkor tapasztaltam a termékeny nyákot. Viszont rá 2 napjára a hőm már 36.8 lett, így biztos voltam benne hogy akkor történt az ovu.
Szóval, most szintén a ciklusom 11. napján tapasztaltam a termékeny tojásfehérjére hasonlító nyákot. Együtt is voltunk aznap este. Utána már nem tapasztaltam. Majd a ciklusom 14. napján a hőm leesett 36.4 re, ilyen kevés még sose volt. Arra gondoltam, talán akkor volt az Ovu. Ma vagyok a 15. napon, a ma reggeli hőm 36.7 lett. Most azon múlik minden, hogy a holnap reggeli az magasabb lesz e. Mert az alaphőm ovu előtt 36.6-36.7 szokott lenni. Ha a holnapi már 36.8 lesz akkor 14. ciklusnapon volt ovum, ha viszont ugyan ennyin marad, akkor még lehet nem is volt ovum. De akkor a 11. napon miért tapasztaltam tojásos nyákot? És azóta se. Ti mit gondoltok?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!