Teljesen összezavarodtam, hogy vajon mikor van ovulációm. Mit gondoltok erről?
Követem régóta a ciklusomat nyák figyeléssel, és hőmérőzéssel. A ciklusom 28-34 napos szokott lenni. Nem túl pontos. Tervezzük a 2. babánkat, van már egy kisfiúnk. Egy kis előzmény, hogy a fiunk a ciklusom 11. napi aktusból fogant. Ugyanis akkor tapasztaltam a termékeny nyákot. Viszont rá 2 napjára a hőm már 36.8 lett, így biztos voltam benne hogy akkor történt az ovu.
Szóval, most szintén a ciklusom 11. napján tapasztaltam a termékeny tojásfehérjére hasonlító nyákot. Együtt is voltunk aznap este. Utána már nem tapasztaltam. Majd a ciklusom 14. napján a hőm leesett 36.4 re, ilyen kevés még sose volt. Arra gondoltam, talán akkor volt az Ovu. Ma vagyok a 15. napon, a ma reggeli hőm 36.7 lett. Most azon múlik minden, hogy a holnap reggeli az magasabb lesz e. Mert az alaphőm ovu előtt 36.6-36.7 szokott lenni. Ha a holnapi már 36.8 lesz akkor 14. ciklusnapon volt ovum, ha viszont ugyan ennyin marad, akkor még lehet nem is volt ovum. De akkor a 11. napon miért tapasztaltam tojásos nyákot? És azóta se. Ti mit gondoltok?
mit gondolok? hogy én a nyákra nem adnék.
Nekem van, hogy ovu elött 1 héttel jelentketik, van hogy ovukor, van hogy utána pár nappal.
A hőmérőzéshez nem értek.
Szexeljetek amikor jól esik. Felesleges ennyire rástresszelni szerintem.
Ha meg ennyire követni akarod, ovu teszt....
Szia! Nagyon szuperül csinálod. Nem igaz hogy a nyakra nem lehet adni. Pont hogy az ovu tesztre nem lehet adni. 12-13.ciklusnapon milyen volt a hőd? Csökkenés előfordulhat a hőben azért mert ovu után van egy masodlagos ösztrogenlöket. Kb ovu utáni 3. Nap
Ez csökkenő hőt eredményez, de utána szépen vissza fog menni a normál ovu utáni tartományba. Nem gondolnám hogy most volt ovud, de ehhez tudni kéne az ovu előtti és utáni hőket
Szoval 11. napon voltunk együtt, 13. napi hőm 36.6
14. napi hőm 36.4
15. napi hőm 36.7
az a szerencse, nem görcsölsz rá :D
Ezzel többet ártasz, mint használsz
Nincs fotód a hőgörbéről? Nem vezeted valami applikációban, például Fertility Friend?
Vagy írd le kérlek az összes hőmérsékleti értéket, az első ciklusnaptól a mai 15. napig, úgy jobban tudunk segíteni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!