Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Fogamzásgátló mellett a...

Fogamzásgátló mellett a ciklus közepén gyenge vérzés?

Figyelt kérdés

Hali.

Semmi extra bajom nincs de nagyon aggasztó tudd lenni, hogy 2 napja van gyenge vérzésem(elég tisztasági) már egy ideje szedem a fogamzásgátlót. Most is beteg vagyok esetleg az lehet az oka? A gyógyszert rendesen mindég ugyan úgy veszem be ?

Valakinek valami jó tipp? Van miért aggódnom?

okt. 10. 08:49
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Hali! Elvileg előfordulhat köztes vérzés is de okozhatja más is. Egyszer engem is "elöntött a vér" gyógyszer mellett de az annyiban is maradt, nem volt semmi egyéb. Minden esetre ha nem múlik, akkor egy telefon a nőgyógyásznak, hogy mitévő legyél. Az asszisztensek is tudnak segíteni ilyen kérdésekben.
okt. 10. 09:08
 2/12 A kérdező kommentje:
Igen én is arra gondoltam hogy inkább megkérdezem hátha segítenek hogy mi lehet ez. Sajnos vizsgálatra 2+ hónap az időpont. Így reménykedem mondanak valamit
okt. 10. 09:10
 3/12 anonim ***** válasza:
15%
Ha problémás vérzés van, akkor azonnal kapsz idöpontot!
okt. 10. 09:11
 4/12 A kérdező kommentje:
Nem tudom de reménykedem hogy semmi komoly :/ Nagyon aggódom
okt. 10. 09:13
 5/12 anonim ***** válasza:

Hali

A betegségedre szedsz valamit? pl az antibiotikumtól simán lehet köztes vérzés

okt. 10. 11:48
 6/12 A kérdező kommentje:

Szia.

Tegnap este vettem be fromilid 250mg (a fogamzasgatot reggel kezdtem nem tudtam hogy este kell😭)

Viszont ez a verzes tegnap délelőtt 10-11 körül kezdődött.

okt. 10. 11:56
 7/12 A kérdező kommentje:
Sose volt még köztes vérzésem azért ijedtem meg 😓 De gondolom nem lehet nagy probléma. Ha hétfőig nem múlik elmegyek orvoshoz.
okt. 10. 11:59
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Semmi. Áttöréses vérzés, felesleges pánikolni meg orvoshoz rohanni. Ha a következő ciklusban is előfordul, elég akkor orvost felkeresni.
okt. 10. 12:34
 9/12 A kérdező kommentje:
Rendben nagyon köszönöm ❤️
okt. 10. 12:47
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Simán lehet betegségtől vagy gyógyszertől, az a lényeg, hogy ilyenkor célszerű kiegészítő védekezést alkalmazni, mert nem lehet tudni, mi lehet a pontos oka.

Nekem pl. x év (közel 10) használat után lett gyakori ez a közti vérzés, a doki azt mondta, hogy már lehet kevés az a hormonmennyiség, és nem biztos, hogy véd.

okt. 10. 13:44
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!