Van még valaki 9.dpo-n? Éreztek valamit?
Figyelt kérdés
Vasárnapra nem várom, jelenleg mindjárt megjön érzésem van ami csak annyiból furcsa, hogy ennyivel korábban nem szokott jelentkezni ez az érzés.
Negatív komment nem érdekel, nem első gyerek és nem is az első próbálkozós hónap! Akinek nem tetszik, nyugodtan görgessen tovább 🤗
tegnapelőtt 10:28
1/3 anonim válasza:
Én is kb 9.dpon vagyok. De én nem analizálom magam, mivel tudom, hogy ilyenkor még semmi tünet nincs ami terhességre utalhat.
Majd ha késik, én akkor tesztelek.
2/3 anonim válasza:
Szia! Én a 10. dpon vagyok, nagyon halvány, de szerintem pozitiv tesztekkel, szóval most várakozom.
2 dolog miatt teszteltem, ami az előző terhességemnél is volt.
Szurkolok neked!
3/3 anonim válasza:
Igen, 9. dpo, böfögök meg szellentek mint egy malac, de ha bezabálok ennyi töltöttkáposztát, mint tegnap, mindig ez van utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!