Válaszolnátok? Nem értek valamit= (
Itt a görbém:) 2 napja tart a hőleesés, de nincs mensi és nem is várható. Ma pl. reggel 36,8 volt a hőm, most délután felment 37,3-ra. A folyásom krémes. És állandóan megjön érzésem van. Ez jelent valamit? A hőesés miatt már reménytelen , hogy sikerült?:(Amúgy ez a 2. hónap:)
Szerintem semmi gond nincs ezzel a görbével. Sőt, nagyon szép. Egyértelműen látszik, hogy a 13. napon volt az ovulációd. Rá egy héttel leeshet a hő. Ez történt nálad is. Ez nem jelent semmit. Abszolút nem reménytelen, simán lehet baba. Sok sikert kívánok hozzá.
Ezen az oldalon minden infót megtalálsz a görbékkel kapcsolatban: [link]
legelőször 6 nap múlva érdemes tesztelni.:)
Úgy van ahogy az első válaszoló írta amíg a cover line alá nem esik addig minden ok.
Nagyon szép görbe!!
Itt a mai diagramm:)
Ugye az nem gond, ha a reggeli hőm magasabb, mint a hajnali? Hajnali ötkor megmértem , mert felébredtem, akkor 36,4 volt, amgy fél kilenckor szoktam mérni. Visszaaludtam, 8-kor újra megmértem. 37,0 volt. Délelőtt meg 36,8:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!