Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit tegyünk? (Kérlek írjatok...

Mit tegyünk? (Kérlek írjatok valamit; nagyon elkeseredettek vagyunk már. )

Figyelt kérdés

Párom és én nagyon egészséges életet élünk. (A cigi, ital, drog szóba sem kerül, amikor tehetjük megyünk ki a természetbe.) Van egy egészséges 13 éves leányzónk. Tesót nem terveztünk még neki idáig. Azonban most "ráálltunk" a tesó-ügyre. A lányunk már egészen pici kóra óta könyörög a tesóért, nagyon akart. Így hát immár 2 éve próbálkozunk párommal, azonban nemigen akart összejönni; míg kb. 3/4 éve terhes lettem. Nagy volt az örömünk.. Azonban a baba 2 hós volt nagyjából, amikor sajnos elment. Nagy volt a bánatunk..

Aztán telt az idő, megerősödtünk testileg-lelkileg és újra "nekiálltunk". Ez kb. nyár elejétől van. Azt mondták hogy egy abortusz után pikk-pakk könnyen teherbe lehet esni.. Hát nálunk ez nem így van/volt. Még mindig semmi. Lányunkból a remény szikrája teljes mértékben kiszállt, úgy tákoljuk őt a vetélés óta..

Mondjatok valamilyen tanácsot, vizsgálatot, bármit.. Előre is köszi!!

(lombikprogramot, tablettákat azért nem nagyon szeretnék szedni, mert félek bnármilyen rendellenességet kaphatna majd tőle a reményeink szerinti babánk..)

én: 37/L ; párom: 38/F

2010. nov. 4. 22:26
 1/9 A kérdező kommentje:

(*bocsi, hogy kicsit hosszúra sikeredett)

Jaaa,... és nehogy azt higgyétek, hogy ezek alapján görcsösen akarjuk..csak éppen 40 éves korunk alatt szeretnénk babát és ezért próbálkozunk(!) :S

2010. nov. 4. 22:29
 2/9 anonim ***** válasza:
Ennyi idősen a szervezetetek már nem egészen a gyermekvállalásra van tervezve, de másnak is összejött már, miért ne lehetne nektek is. Próbáljátok ki az ovulációs tesztet, hátha azzal pontosan be tudod tájolni, mikor van peteérésed.
2010. nov. 4. 22:41
 3/9 anonim ***** válasza:

"lombikprogramot, tablettákat azért nem nagyon szeretnék szedni, mert félek bnármilyen rendellenességet kaphatna majd tőle a reményeink szerinti babánk"

Szerintem te nem sok mindent tudhatsz a témáról. Ha gndolod, akkor tán ideje utánaolvasni...

3 lombik gyerek 37 éves anyukája

2010. nov. 4. 22:42
 4/9 A kérdező kommentje:
nézd kedves utolsó válaszoló.. én nem azt mondtam, hogy teljes mértékben a lombikprogram ellen vagyok; csak gyengén utalni akartam ezzel arra, h ha ezeken kívül van valamilyen tanácsotok, akkor írjátok meg..
2010. nov. 4. 22:55
 5/9 A kérdező kommentje:
..mert nekünk nem csak azon áll vagy bukik az egész, hogy teherbe essek, hanem azon is, hogy meg is maradjon a magzat.
2010. nov. 4. 22:57
 6/9 anonim ***** válasza:
Én is 37 évesen szültem meg a második lányom, aki most lesz 8 hónapos, a nagyobbik lányom pedig 17 éves. Nem tudom, hogy merre laksz, de ha Bp. környékén, akkor javasolnám neked, hogy menj el a SOTE I-re egy kivizsgálásra. Nekem bejött! Sok sikert! :)
2010. nov. 5. 05:55
 7/9 A kérdező kommentje:

bp.-től 75 km-re lakunk kb. ...

és ezen a kivizsgáláson te miken vettél részt? milyen vizsgálásokat végeztek el? valamint te is ilyesmi okokiból mentél oda?

2010. nov. 5. 14:40
 8/9 anonim ***** válasza:
Szia! A pénteki 05:55 vagyok. Bocsi, csak elutaztunk és nem voltam gép közelben. Hormon vizsgálatokat csináltak és gyógyszert kellett szednem, mert olyan magas volt a proaklin szintem, hogy 4*-es magasságban volt, ami ugye társult azzal, hogy nem volt ciklusom sem. MR vizsgálatot is csináltak, mert kiderült, hogy az agyalapi mirigyemen lett 2 mikroadenoma. Vagyis elég alaposan megnéztek az endokrinológián. Tegyél egy próbát, szerintem megéri. Sok sikert!
2010. nov. 9. 04:46
 9/9 A kérdező kommentje:

és a gyógyszeres kezelés mellett természetes úton estél teherbe és szültél?? és te is azért mentél oda, mert nemakart nektek se összejönni? amúgy nagyon köszi a javaslatot..

és mit gondoltok a cickafakfűteáról? azt mondják segíti a petérést.. ez igaz?

2010. nov. 11. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!