Mit tegyünk? (Kérlek írjatok valamit; nagyon elkeseredettek vagyunk már. )
Párom és én nagyon egészséges életet élünk. (A cigi, ital, drog szóba sem kerül, amikor tehetjük megyünk ki a természetbe.) Van egy egészséges 13 éves leányzónk. Tesót nem terveztünk még neki idáig. Azonban most "ráálltunk" a tesó-ügyre. A lányunk már egészen pici kóra óta könyörög a tesóért, nagyon akart. Így hát immár 2 éve próbálkozunk párommal, azonban nemigen akart összejönni; míg kb. 3/4 éve terhes lettem. Nagy volt az örömünk.. Azonban a baba 2 hós volt nagyjából, amikor sajnos elment. Nagy volt a bánatunk..
Aztán telt az idő, megerősödtünk testileg-lelkileg és újra "nekiálltunk". Ez kb. nyár elejétől van. Azt mondták hogy egy abortusz után pikk-pakk könnyen teherbe lehet esni.. Hát nálunk ez nem így van/volt. Még mindig semmi. Lányunkból a remény szikrája teljes mértékben kiszállt, úgy tákoljuk őt a vetélés óta..
Mondjatok valamilyen tanácsot, vizsgálatot, bármit.. Előre is köszi!!
(lombikprogramot, tablettákat azért nem nagyon szeretnék szedni, mert félek bnármilyen rendellenességet kaphatna majd tőle a reményeink szerinti babánk..)
én: 37/L ; párom: 38/F
(*bocsi, hogy kicsit hosszúra sikeredett)
Jaaa,... és nehogy azt higgyétek, hogy ezek alapján görcsösen akarjuk..csak éppen 40 éves korunk alatt szeretnénk babát és ezért próbálkozunk(!) :S
"lombikprogramot, tablettákat azért nem nagyon szeretnék szedni, mert félek bnármilyen rendellenességet kaphatna majd tőle a reményeink szerinti babánk"
Szerintem te nem sok mindent tudhatsz a témáról. Ha gndolod, akkor tán ideje utánaolvasni...
3 lombik gyerek 37 éves anyukája
bp.-től 75 km-re lakunk kb. ...
és ezen a kivizsgáláson te miken vettél részt? milyen vizsgálásokat végeztek el? valamint te is ilyesmi okokiból mentél oda?
és a gyógyszeres kezelés mellett természetes úton estél teherbe és szültél?? és te is azért mentél oda, mert nemakart nektek se összejönni? amúgy nagyon köszi a javaslatot..
és mit gondoltok a cickafakfűteáról? azt mondják segíti a petérést.. ez igaz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!