Mit tegyünk? (többi lent)
Én azt tudom neked tanácsolni,hogy mindenképpen keresd fel a nőgyógyászodat és kérj tőle tanácsot a szüleiddel kapcsolatban!!
Lehet,hogy ő többet tud a formaságokról és arról miként lehet ezt az ügyet törvényesen elintézni talán a szüleid nélkül is!
Én a te helyedben megtartanám. Ha most elveteted ki tudja, lehet már több gyereked nem lehet. Én hallottam ilyenről is.
Párod szüleid mit szóltak hozzá? Ha ők segitenek nektek akkor nincs itt gond. Meg gondolom párod is dolgozik...
Na én nem vetetném el az a lényeg, de ti tudjátok. Remélem rendbe jön az életetek. Üdv. Szia!
Szia!
Nagyon sajnálom,ami Veled/Veletek történt..:( rossz érzés lehet most. Hát így elég nehéz, hogy rosszba vagy a szüleiddel:( A megtartás semmiképpen sem jöhet szóba? Párod szülei? Esetleg örökbeadás? Ha ezek nem akkor tényleg menj el nőgyógyászhoz mondd el a helyzetet és hogy el szeretnéd vetetni. Ő elvileg valamilyen családsegítőhöz talán elküld, ott is mondd el mi a helyzet és talán majd segítenek, Veled együtt elmennek lehet szüleidhez, vagy nem tudom, de remélem ők majd tudnak segíteni. Drukkolok Neked és minden jót! Majd azért írd meg, hogy alakult. Szia!
Esetleg ha a védőnőddel jó viszonyban vagy, vagy iskolavédőnő, ő is tud tanácsot adni
De akár a családvédelemhez is fordulhatsz egyből, ők 100% találnak megoldást.
Nagyon sajnálom, hogy ilyenek a szüleid.
Védekeztetek?
Jelen pillanatban teljesen mindegy, csak érdekel, és nem oltogatni akarlak.
Kívánom, mihamarabb megoldódjanak a gondok.
Párod szülei nem tudnak segíteni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!