A barátnőm szex közben valahogyan levette rólam az óvszert. Én el voltam ragadtatva, és beleélveztem. Utólag a barátnőm megbánta, és az aktus óta eltelt három hét. Teszt negatív. Lehet baj?
legyen a neve Feri.. gyurcsány után 🤗😅😂
HELLLLL NAAAH
3 hét után már kimutatná a teszt. Nem terhes. Szerencsétek volt, de legközelebb valószínűleg nem lesz ekkora mázli.
A spermiumok maximum 4-5 napig életképesek, az ovulációkor a petesejt maximum 1 napig, az ovuláció utáni napok száma maximum 16 nap (luteális fázis), aminek a végére létrejön a terhesség. Ez összesen 21-22 nap, ekkor legkésőbb bármilyen terhességi teszt kimutatná.
Sőt, előbb is, aktus után 17-19 nappal a többségnek már kimutatja, fent a maximumot írtam.
Nem terhes, de csak mert valószínűleg mázlitok volt. Azóta menstruált? Hiszen eltelt 21 nap. Mikor menstruált utoljára? Ha az aktus óta már menstruált is, akkor pláne nem terhes, plusz a teszt is negatív.
Eseményit utánit kellett volna bevenni 24-36 órán belül az aktushoz képest. Ha elég felnőttek vagytok szexelni, legyetek elég felnőttek védekezni is, vagy esemény utáni tablettáért menni SOS.
Beszéljétek meg, hogy akartok-e gyereket most. Ha nem, akkor nincs óvszer levétel, soha. Egyikőtöknek csak eszébe jut, hogy ebben állapodtatok meg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!