Van olyan, akinek negatív volt az lh jósteszt, mégis baba volt a pocakjában?
Ma vagyok a 13. dpo-n. Hcg tesztet csak késés után szeretnék végezni, de mivel van itthon 20 darab Lh tesztem, gondoltam én is kipróbálom a jóstesztelést. Természetesen negatív lett.
Van olyan, akinek negatív jósteszt ellenére volt baba a pocakjában? Kicsit elkeseredtem. :(
Ez a josteszteles egy nagy baromság.
Vegyél normális hcg tesztet és várd ki, a menzesz napját, és ha nem jön meg tesztelj.
Nekem LH-tesztként negatív volt, de a kontrollcsík erősebb volt, mint amikor a peteérést tesztelgettem és mondjuk az LH csúcs után néztem. Szóval érted, nem voltak ugyanolyan erősek a csíkok, szóval mint LH teszt negatív volt, de azért nem olyan volt, mint amikor az abszolút LH-negatívban voltam :D Nem tudom, így mennyire érthető. Na midnegy, szóval nekem egy ilyen után 2 napra már a predictor early az erős, határozott pozitív volt, és hát meg is született belőle a gyerek, szóval nagyot nem hazudott egyik sem. Sajnos ez persze rád nézve semmit sem jelent, de mint pozitív példa, leírom.
Azért szurkolok neked, hátha.
Nekem első babánál már volt pozi hcg tesztem, de ki szerettem volna próbálni, milyen az LH teszt. Nagyon erős volt a teszt csík, tehát erős pozi volt.
Most újra terhes vagyok...4 nappal nem várt előtt ismét pozitív volt a hcg teszt, lh tesztet is meglestem az viszont szinte hómező volt. Szóval az lh teszt így elég nagy marhaság :) 14 hetes vagyok.
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat, azért adtatok most egy kis reményt. 🥰
A hármasnak pedig gratulálok! 🥹
Nekem is már volt pozitív hcg tesztem amikor gondoltam kipróbálom mennyire igaz-e a jóstesztelős LH teszt... hát semennyire.
Kétszer csináltam, mindkétszer negativ volt az lh teszt, hol ott a hcg teszt már olyan erős volt mint a kontroll csík.
Ez biztató! 🥹 Remélem nálam is így lesz. 🥹
Sajnos a mai napra lentebb ment a hőm, 36.8-ról 36.6-ra. Viszont a mensim még nem jött meg, szóval nem adom fel teljesen a reményt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!