Negatív jósteszt (értsd: megmaradt ovulációs teszt) ellenére lehetséges a terhesség?
Harmadik napja késik és a korábbi csalódásaimat megelőzve (negatív HCG tesztek)gondoltam ellövöm a megmaradt ovutesztjeimet, mert több helyen olvastam, hogy a HCG-vel való molekuláris hasonlósága miatt képes kimutatni a terhességet.
Az esélytelenk nyugalmával ma és tegnap is csináltam egy-egy ovutesztet, mindkettőnél megjelent a csík, de nem annyira erősen, mint a kontrollcsík, ergo negatívak lettek.
Volt köztetek olyan, aki negatív jósteszt ellenére terhes volt? Vagy ha úgy volt negatív a jósteszt, hogy nem teljesen hómező volt, hanem látszódott csík rajta?
Légyszi ne szedjetek darabokra, tényleg csak az írjon, akinek van ebben tapasztalata.
Én akkor csináltam kíváncsiságból egy ovu tesztet, mikor már pozi volt a hcg, akkor teljesen erős, pozitív volt.
Utoljára tök halvány ovu teszt, negatív hcg. De nem volt hómező, volt rajta második csík, csak halvány.
Kedves 2-es!
Köszi a választ! :-)
Az utoljára alatt azt érted, hogy amikor legutoljára terhes voltál? Bocsi, hogy értetlen vagyok. :-)
nekem negatív volt az lh teszt, másnap (nemvárt előtti napon) irtó erős, mint ovukor. másnap megjött...
de az volt az utolsó menstruációm és már 10 hetes a kicsi eprem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!