Lehetséges-e ebben a helyzetben terhességre gondolni?
A párommal dec.9.-én voltunk együtt, védekeztünk óvszerrel, ellenőriztük az aktus után, nem szakadt el. 30-32 napos ciklusaim vannak, a 18. napomon voltunk együtt,peteérésem már nem volt a csúcsán ekkor.
Dec. 30.-a óta furcsán feszül az egész hasam, alhasam, néha jobban fáj, valamikor nem is érzem. A vesémnél eléggé szúrósan fáj, az emésztésem sem az igazi. Házi orvosnál voltam már, vírusos dologra gondolt a hasamat illetően. Mi lehet ez pontosan?
Bocsánat, azt lehagytam, hogy azóta meg jött dec. 21-én, szokásosan 5 napig tartott.
Néha kicsit szúr, éget pisiléskor.
Ezek után se gondoljak terhességre?
Komolyan kerdezo, nincs eszed?
Menstrualtal azota, raadasul a tuneteid egy az egyben hugyuti fertozesre utalnak, amit rohadtul surgosen kezelni kene, ha jot akarsz magadnak.
Természetesen lehet rá gondolni, csak elég buta gondolat.
Akkor már gondolj inkább a rózsaszín elefántra.
"peteérésem már nem volt a csúcsán ekkor."-ja, és valamelyik felsőbb éves (értsd: nyolcadikos) barátnődtől kérd el a biosz könyvét, ember szaporodása fejezet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!