Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mennyi esély van a terhességre...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi esély van a terhességre ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés
Tegnap szexeltem a párommal, és véletlenül lecsúszott róla a gumi,de nem bennem, hanem a behatolások között,a farka vége 3-4x érintette a bejáratomat.Nekem viszont ma megjött a menstruációm. Ő erőlteti az esemény utánit,én viszont feleslegesnek tartom. Mennyi esély van a terhességre ebben a helyzetben? Szükség van tablettára?
2020. szept. 20. 23:14
 1/4 anonim ***** válasza:
89%
Semmi, megjött
2020. szept. 20. 23:15
 2/4 anonim ***** válasza:
0%

Ha szexelsz, akkor mindig van esély rá.

Ha nem szexelsz, akkor az esély 0.

2020. szept. 20. 23:16
 3/4 A kérdező kommentje:
Igen,tegnapi aktus után. Ezért furcsa,mert nem tudom,hogy ezt már vehetem-e biztosra,vagy csak majd a jövőhonapban
2020. szept. 20. 23:16
 4/4 anonim ***** válasza:

Elhanyagolható, ha csak a bejáratot érintette akkor meg 0. Közvetlenül a méhszájhoz kell kerülnie a spermiumnak a teherbe eséshez, olyan időpontban amikor talál is "fent" valamit (érett petesejtet).

Esemény utáni helyett inkább legközelebbre tárazzatok be egy adag Pharmatexet és ha ilyen baleset történik akkor azzal öblítés. Ha viszont benned is megy el a pasid... na akkor tényleg esemény utáni.

2020. szept. 21. 00:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!