LH teszt mint jósteszt?
Babaprojektben vagyunk.
Jan.28-án volt peteérésem (telefonos app. +LH tesztel figyeltem) , 5 napom van még a nem vártig, de már észre vettem magamon "kisebb tüneteket".
Ma reggel az LH tesztem ilyen pozitív lett. Lehetséges, hogy baba miatt vagy most lenne ovulaciom a mensi előtt?
Most probalkoztunk először szoval ebben még nincs tapasztalatom. LH teszteket sem használtam eddig.
Ne kövezzetek meg, tudom mire van az LH és a HCG teszt :D csak érdekel, hogy másnál is volt e ilyen vagy hasonló és vegül lett e baba belőle :)
Reggeli LH tesztem:
Felesleges..
Inkább csinálj hcgt a nem várt előtt egy nappal vagy a nem várt napján.
tudom mire van az LH és a HCG teszt :D
Akkor jó.
Gondolom a hűtőbe se melegíteni teszed az ételt, holott ha ki van hizva és 45 fok van nyáron a napon, felmelegszik benne az étel.
Majd csinálj hcg tesztet, az arra való, amire te vagy kivanvsi csak még korai.
Teljesen felesleges LH teszteket jóstesztnek pazarolni.
Azt várjuk vele, hogy a hcg hatására reagál az LH teszt is és pozitív lesz. De ha van hcg amire reagáljon az LH twszt arra reagálni fog a hcg teszt is és az is pozitív lesz... Szóval akkor már érdemesebb hcg tesztet használni, az tutira csak a hcg-től lesz pozitív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!