Ovulaciós teszt jóstesztként használva?
Ki használt már jóstesztet? Bevállt? Pcom van és szeretnénk babát. 4dpo óta tesztelek reggeli első vizeletből, illetve egyszer próbaképpen este is teszteltem. Aki teherbe esett és használt jóstesztet (10es) vetne az enyémre is egy pillantást?
Vannak tüneteim, derék fájás, hasszúrka és ami eddig nem volt és feltűnt az a krémes fehér folyás. Általában ilyenkor vizes szokott lenni, vagy kb semmilyen
Köszönöm ha időt szakítasz rám!
Nem szeretnélek elkeseríteni. De augusztusban én is reménykedtem, hiszen az volt az első hónap mikor ovutesztet is használtam a pontos ovulàcióra való tekintettel.
A tünetek amiket leírtàl nekem is voltak (derékfájás, folyás) azért is reménykedtem de napra pontosan megjött. Lh amúgy is jelen van a szervezetben…kb 2x teszteltem lh tesztel menzesz előtt és szép csíkok voltak nekem is rajta. Kívànom, hogy legyen szerencséd :)
Én használtam jóstesztnek, amikor a hcg re reagált akkor volt erősebb a teszt amikor felvitte a vizeletet, de száradás után halvány lett(gondolom a hcg re reagált, de mivel lh teszt így nem kötötte meg 9dpon.
De amikor az lh a hcg re reagált a hcg tesztemen is lett halvány második csík
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!