18 dpo jós teszt pozitív ez jót jelent?
4 nap múlva kéne megjönnie, terhességi tesztet még korainak gondolom, majd akkor ha elmarad a menstruációm.
Kiváncsi lennék kinek hogy volt.
Köszi a válaszokat.
Bocsánat, elírtam 12dpo, 12 napja volt ovulációm.
Félre számoltam
10.dpo-n pozi lett több tesztem is.
másnap 11.dpo-n a maradék lh tesztből megnéztem egyet, és valóban erős pozitív volt.
Ha neked is erős a teszt csík az lh teszten, simán lehet, hogy terhesség van.
Drukkolok.
Erős pozitív lett, olyan mint ovuláció jelzésekor. Erősebb a csík mint a kontroll csík.
Tüneteket nagyon nem érzek, csak annyi hogy gyakrabban járok pisilni de ez tegnap előtt kezdődött de ennyi.
Nem vagyunk ráfeszülve, szeretnénk hogy jöjjön de jön ha szeretne.
Ez a második hónap hogy próbálom jóstesztként is a ovutesztet, múlt hónapban nem jelzett semmit, teljesen negatív volt ovuláció után, menstruáció előtt egy nappal kezdett újra erősödni.
Nem minden terhes nőnek lesz pozitív az lh tesztje, viszont akinek mensi előtt egy-két nappal pozitív (ugye, ha halvány a teszt csík az nem pozitív) akkor szinte biztos elindult valami.
5# vagyok
Én nekem ugye pozi volt az lh teszt is.
Szeretnénk még egy gyerkőcöt, azóta még egy két ciklusban próbálkoztam a lh tesztekkel, mensi előtt két nappal vagy szép kétcsíkos (nem pozi) vagy hómaző lett az lh teszt. Nálam sanszos, hogy terhesség esetén ismét pozitív lesz.
Az lh a szervezetben ingadozik ezért mindig kétcsíkos, az a ritkább, ha egyáltalán nem jelenik meg a tesztcsík.
Szombaton tudok elmenni tethességi tesztért és vasárnap vagy hétfőn tudok reggel tesztelni.
Akkor ez jó jelnek látszik?
9 és 10 dpo-n még nem volt semmi a tegnapin már látszott valami a mai dpo-n pedig nagyon erős volt, ugyan olyan erő volt mint a kontroll csík ha nem erősebb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!