Kimaradt menstruáció, negatív terhességi teszt. Aktus utan 34 nappal 2 teszt is negatív lett igaz nem első vizelettel. Menstruáció viszont nem volt, mi lehet a probléma? Nőgyógyász október közepén tud csak fogadni
Alapvetően előfordul évi egyszer, hogy kimarad egy ciklus. Ha még fiatal vagy lehet ne állt be rendesen, esetleg most kezdted a szexuális életed, izgulsz nem e lettél terhes.....ez is kiválthatja.
Alapvetően terhes nem vagy azt már 15 nappal hamarabb is mutatta volna a teszt. Ilyenkor 99%-ban elmaradt a peteérés, ilyenkor nem tudni mikor indul el a ciklus.
Amennyiben nincsenek erős fájdalmaid, dokihoz ráérsz menni, ha a következő esedékes mensi sem jelentkezne.
Nem kell hatalmas betegségeket belejépzelni, a női ciklusba még az időjárás is bele tud szólni.
Eletmódváltás, hízás, fogyás, sport, stressz, ez mind mind hatással van a ciklusra.
Nekem még tizenévesen minden nyár elején kimaradt egy ciklus ahogy bejött a meleg.
Már így 30 felett is volt olyanom, hogy kimaradt egy mensi, aztán a következő sem jött, majd a harmadik esedékes mensinél jutottam el dokihoz a covid miatt. Ott nem talált semmit, olyan voltam mint aki ciklus elején jár. Mondta, hogy előfordul, hogy nullázódik a ciklus. Mivel nem volt vastag a méhnyálkahártya így nem kellett hormongyógyszer sem, hogy meghozza.
Babatervezésben volt én kb végig reménykedtem hátha baba, de tudtam, hogy biztos nem...csak az a fránya remény.... 2 nappal a doki után megjött a mensim....tudatomnak kellett, hogy lássam tényleg nincs bennem baba.
Az emberi elme is sokat ad ehhez a témához.
Szóval, terhes nem vagy az fix, ha nem fájsz, nagy gond nincs, majd megjön :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!