Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyi rá az esély,hogy egy...

Mennyi rá az esély,hogy egy átbulizott éjjel után teherbe essek?

Figyelt kérdés
Végzősök vagyunk és azt találtuk ki,hogy amikor átmentünk a vizsgákon egy hatalmas after party-val ünnepeljük meg a dolgot.Egy hotelban töltjük majd az éjszakát. ( Lesz kaja,pia és szanaszét fogjuk füvezni az agyunkat ) utána meg mozizni megyünk és talán egy koncert is belefér majd.Viszont most motoszkál bennem egy gondolat,hogy mi lesz ha úgy esek teherbe,hogy nem csak én,de rajtam kívül más is öntudatlan állapotban van? Milyen nagy rá az esély?

szept. 27. 15:20
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Nem mondtam, hogy normális.

De az is tény, hogy mindenkinél máshol van az a mennyiségi határ, ami már sok.

(Mármint nem véleményezési szinten értem, hanem a szervezet reakciójára.)

Sőt, az alkohol + fű kombó is igen veszélyes tud lenni némelyik embernél.

(Vitt el mentő ismerőst ilyen miatt.)

Jó, őszintén, igazából az egész szituációt is max amcsi filmekben tudom elképzelni.(Kivéve ugye amit a #19 írt, de az meg aztán semmiképp nem normális. Főleg, ha erre még pl Ginával és társaival még rá is segít az elkövető.)

Ugyanis a realitás talaján maradva az esetek 95%-ában előbb következik be a rosszullét hányással vegyítve, mint az öntudatlan állapot, vagy egy szex, amire nem emlékszik.

(Most tényleg csak alkoholról beszélünk, és esetleg fűről.)

Előbb hányja össze magát, mint úgy kiüsse, hogy a fentiek megtörténjenek.

(Megint más kérdés, miért ez a cél, ahelyett, hogy annyit igyanak, amennyivel jól érzik magukat. És lehetőleg ne keverjék, mert akkor aztán nagyon hamar elérhető a fent leírt állapot, és abban a helyzetben a szex kb az utolsó dolog, amire az ember gondolni tud.)

Mozi meg mindezek után?

Hát, arra én is befizetnék, csak mint néző 🤣

A lényeg, hogy háborognak, osztják itt sokan, mikor teljesen szürreális, amit leírt, akkor is, ha ő komolyan gondolja....

szept. 28. 11:03
 22/23 anonim ***** válasza:

A védekezés az nem lehet opció?

Ha mindketten öntudatlan állapotban vagytok,akkor hogy fog sikerülni az aktus?

szept. 28. 16:14
 23/23 anonim ***** válasza:
100%
Ha bizonytalan vagy akkor gumit keszits be, h nagyon keznel legyen.
szept. 28. 16:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!