Mennyi rá az esély,hogy egy átbulizott éjjel után teherbe essek?
Nem mondtam, hogy normális.
De az is tény, hogy mindenkinél máshol van az a mennyiségi határ, ami már sok.
(Mármint nem véleményezési szinten értem, hanem a szervezet reakciójára.)
Sőt, az alkohol + fű kombó is igen veszélyes tud lenni némelyik embernél.
(Vitt el mentő ismerőst ilyen miatt.)
Jó, őszintén, igazából az egész szituációt is max amcsi filmekben tudom elképzelni.(Kivéve ugye amit a #19 írt, de az meg aztán semmiképp nem normális. Főleg, ha erre még pl Ginával és társaival még rá is segít az elkövető.)
Ugyanis a realitás talaján maradva az esetek 95%-ában előbb következik be a rosszullét hányással vegyítve, mint az öntudatlan állapot, vagy egy szex, amire nem emlékszik.
(Most tényleg csak alkoholról beszélünk, és esetleg fűről.)
Előbb hányja össze magát, mint úgy kiüsse, hogy a fentiek megtörténjenek.
(Megint más kérdés, miért ez a cél, ahelyett, hogy annyit igyanak, amennyivel jól érzik magukat. És lehetőleg ne keverjék, mert akkor aztán nagyon hamar elérhető a fent leírt állapot, és abban a helyzetben a szex kb az utolsó dolog, amire az ember gondolni tud.)
Mozi meg mindezek után?
Hát, arra én is befizetnék, csak mint néző 🤣
A lényeg, hogy háborognak, osztják itt sokan, mikor teljesen szürreális, amit leírt, akkor is, ha ő komolyan gondolja....
A védekezés az nem lehet opció?
Ha mindketten öntudatlan állapotban vagytok,akkor hogy fog sikerülni az aktus?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!