Rekucika1994 kérdése:
27.-e éjjel szeretkeztünk párommal. (babát szeretnénk) Tudtam, hogy 30.- án kell ebbe a hónapba a havimnak meglennie és előtte volt az aktus.
Figyelt kérdés
Ma megjött a havim! Ilyenkor most mikor kell tesztelni? Olvastam, hogy pecsételő vérzés is lehet.júl. 30. 17:53
1/10 anonim válasza:
Ha babát szeretnétek, akkor célszerű lenne ovuláció környékén próbálkozni és nem menstruáció előtt néhány nappal. Nem vagy terhes, felesleges tesztelni. Ennyire hamar amúgy akkor se mutatná ki, ha az lennél.
2/10 anonim válasza:
Mi szombat este voltunk együtt, hétfőn megjött (ahogy kell) és terhes maradtam.
De az volt az első fog.gátló hónap, sok mindent befolyásol.
Ez ritka mint a fehér holló.
3/10 anonim válasza:
Erdemes volna legkozelebb peteereskor probalkozni.
4/10 anonim válasza:
Mensi előtt kb 2 héttel van ovu olyankor kell együttlenni gyakrabban
5/10 anonim válasza:
Nem kell tesztelni, minek, nem vagy terhes. Máskor peteérés környékén próbálkozzatok, és az sem árt, ha utána olvasol, hogyan zajlik a női ciklus, megtermékenyülés, mikor van peteérés, stb.
8/10 anonim válasza:
Biosz órákat ellógtad? Miért kéne tesztelni? Ennyi erővel inkább csinálj egy covid tesztet. Ugyanannyi értelme van.
9/10 anonim válasza:
Ki a franc pontoz le egy tapasztalatot? Ott voltál?
10/10 anonim válasza:
Ohh nappal kellett volna! Esélyesebb lett volna! 😫 sajnàlom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!