Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyi rá az esély,hogy egy...

Mennyi rá az esély,hogy egy átbulizott éjjel után teherbe essek?

Figyelt kérdés
Végzősök vagyunk és azt találtuk ki,hogy amikor átmentünk a vizsgákon egy hatalmas after party-val ünnepeljük meg a dolgot.Egy hotelban töltjük majd az éjszakát. ( Lesz kaja,pia és szanaszét fogjuk füvezni az agyunkat ) utána meg mozizni megyünk és talán egy koncert is belefér majd.Viszont most motoszkál bennem egy gondolat,hogy mi lesz ha úgy esek teherbe,hogy nem csak én,de rajtam kívül más is öntudatlan állapotban van? Milyen nagy rá az esély?

szept. 27. 15:20
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
88%
#9 Persze hogy fiu
szept. 27. 16:01
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk nem vedelsz annyit, hogy öntudatlan állapotban kerülj

Ha még kúrni fogsz, vedekezzetek.

szept. 27. 16:08
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
A leírtak alapján semmi esélye, nem a füvezéstől, meg a mozitól esel teherbe hanem attól ha megdugnak.
szept. 27. 16:29
 14/23 anonim ***** válasza:
36%

Ez a fiú vagy lány vagy most komoly kérdès ?:)

“ mi lesz ha úgy esek teherbe,hogy nem csak én,de rajtam kívül más is…”

szept. 27. 17:21
 15/23 anonim ***** válasza:
62%

Ha nem dugnak meg 0%, ha megdugnak védekezés nélkül 20%,ha megdugnak védekezéssel 0,01%.

De hidd el a férfiak nagyrésze nem bukik a saját hányásában fetrengő csajokra, szóval ha annyira öntudatlan leszel, hogy arra se tudj figyelni, hogy gumit húzzon aki rád mászik, roppant kicsi az esélye annak, hogy bárki rádmásszon.

Nő létemre voltam fiatalon egy pár durva buliban brutál ittas, de sose féltem attól, hogy ömtudatlanul terhes leszek.. Ez paranoia

szept. 27. 17:55
 16/23 anonim ***** válasza:
29%

Anyám, mennyi szent ember van itt...

Alapítsatok valami vallásos, erkölcsi klubot 🤣🤣🤣

szept. 28. 09:17
 17/23 anonim ***** válasza:
29%
#16 bocs, hogy mi vigyázunk/vigyáztunk és nem ittuk magunkat úgy le, hogy azt se tudtuk ki b@szik meg minket még ki nem...
szept. 28. 09:54
 18/23 anonim ***** válasza:

Jaj, semmi gond.

Én se. Nem is voltam egy db sulis buliban, osztálykirándulásokon, sőt, a saját bankettemre se mentem el.

Attól még tartom a véleményem.

#16 voltam.

szept. 28. 10:25
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

“mi lesz ha úgy esek teherbe,hogy nem csak én,de rajtam kívül más is öntudatlan állapotban van?”

Ha valaki ontudatlan allapotodban radmaszik, azt eroszaknak hivjak.

szept. 28. 10:30
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

#18 itt nem arról van szó, hogy bulizni megy, menjen is, hiszen fiatal

De miért kell annyira lereszegedni annyira, hogy öntudatlan állapotba kerüljön?

Ha szerinted ez így normális akkor nálad van a baj.

szept. 28. 10:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!