Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Aki babát szeretne,nektek is...

Aki babát szeretne,nektek is volt napokig megjön érzés,ami hullámokba jelentkezik?

Figyelt kérdés

Hol van,hol nincs. Most vagyok a 30.ciklusnapon,még egyelőre nem tudom,sikerült-e. Gyanítom,nem🤷🏼‍♀️ de azért olvasnék tapasztalatokat,hogy kinek hogy alakulnak az érzések,végül ez csak PMS vagy terhesség?

Néha szúr a méhem,néha erős megjönérzés,hogy na most tuti vérzek,de nem. Mellem tegnap kezdett fájni.

szept. 24. 11:27
 1/6 babyboom567 ***** válasza:
100%
szülésig volt mindjárt megjön érzésem.
szept. 24. 11:34
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem kb a 8. hetig ilyen erzesem volt es az esedes menstruacio elott 4-5 nappal kezdodott. De kozben az 5. hettol kezdve hanytam is ezerrel, szoval remenykedtem ez jot jelent 😂

Ugyhogy egyebkent lehetseges ennek ellenere terhesseg, nekem a keses napjan pozitiv lett a teszt.

szept. 24. 11:35
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Ó ne tudd meg hányszor rohantam bugyit nézegetni, hogy "Úristen most tuti megjött!"

Ez az első 6-8 hétre volt jellemző.

szept. 24. 11:44
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Ezzel csak egy gond van, mensi előtt baba nélkül is ez van :)

Ha valami tünet gyanús, és terhesség okozza, akkor a teszt is pozitív még aznap. Hacsak nem 35+napos ciklusaid vannak, akkor egy 10-es tesztet megnézhetsz. 34 napos ciklusom mellett 30. Napon pozi lett a teszt.

Sok sikert.

szept. 24. 12:33
 5/6 A kérdező kommentje:
Ezért irtam,hogy gyanítom,nem sikerült🤷🏼‍♀️ csomó hónap van mögöttünk. Annyi,hogy nekem ha fájdogál a hasam,fixen megjön,de eddig nem. MÉG
szept. 24. 14:10
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem multhet hétfőn lett halvány pozi tesztem késő esti pisiből, kíváncsiságból teszteltem mert az egyik mellbimbom nagyon érzékeny lett. Nem volt mensis tünetem péntekig, aztán tompan gorcsolgettem, szombat reggel pedig megjött. Szerda volt a nem várt napja.
szept. 24. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!