Miért nézik le és utálják az anyukák az olyan nőket akik soha nem szeretnének gyereket?
1. NE általánosíts, nem az "anyukák" nézik le az ilyen nöket, hanem legfeljenn EGYES anyukák.
2. VADIDEGENNEK miért mondasz ilyen privát dolgokat??? NE csodálkozz akkor, ha hülyének néznek!
Engem a legkevésbé sem zavar ha vaalki nem vállal egyet sem.
Nekünk 3 gyermekünk van ( a harmadik ép úton) ettől függetlenül soha eszembe se jutna rábeszélni valakit, hogy de mindenképp kell vállalnia 1 legalább. Mindig mondom barátnőmnek akinek nagy dilemmája a vállaljon e vagy sem gyermeket,hogy nem fog össze dőlni a világ ha ő inkább a karriert választja. Nem mindenki találja meg magát az anyaszerepben, és ez nem baj.
Engem nem zavar, nem foglalkozom vele.
Ő tudja, hogy neki mi a jó az életben :)
Nekem is van néhány barátnőm aki nem szeretne. Egyik sem kevesebb nálam, mindegyik megtalálta az életben ami boldoggá teszi és ez így normális :)
Megértem azokat, akik nem szeretnének.
Engem az döbbentett rá, h.családot szeretnék, amikor az egyik idős gyermektelen rokonaimmal többet talâlkoztam. Beutazták a világot fiatalon, jómódban éltek, majd amikor már idősek lettek elkezdtek közeledni a rokonokhoz. Rájöttek, h.nekik nem adatik meg a meleg családi hangulat, a karácsonyok, unokák..Amikor meghalt az egyikük a másik már nem tudott örülni a magányos életnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!