Ki az, aki jövő héten tesztel? Izgulok nagyon szeretnénk babát. Én ma vagyok a 7.dpo-n (+-). Hétfőn lenne a menzesz előtti 6.nap és akkor már lehet hogy egy érzékenyebb teszttel megnézem.de a biztos az a 20-a.
igen, idő előtt tesztelsz, nem látszik, idegeskedsz, felrakod ide, itt jól elveszik a maradék kedved is...
Várd meg, míg kimarad. Jobban jársz.
Biztos jól számolod?
A luteális szakaszod 18 napos?
Augusztus 22en jött meg.
Szeptember 4 délután teszteltem pozitívat (LH) (14.nap)
A kalkulátor szerint szeptember 19/20a a következő menzeszem
Ezért gondoltam hogy majd szeptember 15-16an egy 10es érzékenységűvel tesztelek.ez akkor a ciklus szerint 25.nap, a dpo szerint 11.nap..
De nem vagyok annyira rápörögve, csak izgatott vagyok picit. Tisztában vagyok vele hogy még utána is lehet bármi. Ez a 3.babánk és egyben az utolsó is. Szerintem ezért érzek így ezzel kapcsolatban.
Ne haragudj, nem szól számolod a dpo-kat. Ma vagy az 5. vagy 6. dpo-n még csak. Kettes kommentelő kérdése jogos volt :)
Ha szeptember 4-én délután volt az LH teszt pozitív, a tüszőrepedés onnantól 24-36 órán belül fog megtörténni. Azaz ovulációd vagy szeptember 5-én napközben volt, de legkésőbb 6-án reggel (a ciklusod 15. vagy 16. napján).
Első dpo így a szeptember 6 vagy 7. Nem lehet tudni, melyik, pusztán LH tesztből.
Ma vagy az 5. vagy 6. dpo-n. Valószínűbb, hogy ma vagy a 6. dpo-n. Hétfőn leszel a 10. vagy 11. dpo.
A helyedben kedden tesztelnék leghamarabb 10-es érzékenységű teszttel, 11. vagy 12. dpo lesz.
#9 nem kötekedés, de ezt találtam a webbeteg kérdés-felelekben és kb minden cikkben:
DPO jelentése: days part ovulation, peteérés utáni napok. LH csúcs jelzi az ovulaciót, a peteérés idejét. Az első pozítiv tesztet követő negatív lehet a dDPO első napja.
Nekem 5-én már negatív lett a LH tesztem. Én ez alapján próbáltam számolgatni.
Köszönöm a válaszodat, meg a többi választ is. mivel nem vagyunk gépek 1-2 nap eltérés lehetséges. A menzeszig inkabb várni fogok a teszttel szerintem, mert ahogy visszakerestem a korábbi terhességeimet is a nem várt után mutatott valamit, előtte nem nagyon. Az a pár nap meg már nem sokat számít már.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!