Ez negatív, ugye?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Túl vagyunk már a gyerekprojekten, de maradt pár tesztem, mert csomagban rendeltem anno, így gondoltam ellövöm őket, csak úgy. Gagyi teszt, de eddig csont negatív volt mindig, most látok valami maszatot, és hirtelen megijedtem. Januárban jár le, szóval nem új. Mindig is nagy csíklátó voltam, nyugtassatok meg, hogy csak belelátom. (Védekezünk.)
szept. 10. 13:06
1/5 anonim válasza:
Negatív.
Egyébként hányadik ciklusnapon vagy, és mikor várható a menstruációd? Az is fontos azért, nem mindegy, hogy a kép a 7. ciklusnapon készült, vagy a 27. napon.
Utóbbi esetben ismételnék pár nap múlva egy minőségibb teszttel, biztos ami biztos.
2/5 anonim válasza:
Ez negatív. Egyszer nekem is volt hasonló de nem voltam terhes.
3/5 A kérdező kommentje:
Ahh köszi. Kb hétvégén kell megjönnie. Már csak 2 maradt a dobozban, utána vége ennek az idegesítő játéknak :D
szept. 10. 13:15
4/5 anonim válasza:
Majd jelentkezz azért, én kiváncsi vagyok 😄
5/5 anonim válasza:
Ez negatív, de valami mintha lenne ott..
Vagy teszthiba, vagy korai teszt..de akkor is negatív
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!