4 napja késik, teszt negatív. Ennek ellenére lehet baba?
Figyelt kérdés
Naponta többször rámtör a fő étkezések közt a farkaséhség, utána a hányinger. A szagok erősek és olyan is irritál ami eddig nem (férjem szerint a vadászkutya leckét vehetne tőlem). CN 18-21 ig barnáztam, ami eddig nálam sosem volt, fertőzés kizárva.
Ennyit még nem késett. Egyszerűen nem tudom hova tenni a dolgot.
Járt már valaki hasonló cipőben? Ha igen akkor mitől volt?
Ha a tüneteket terhesség okozná, pozitív lenne a teszted.
Mivel negatív a teszt, nem vagy terhes
szept. 4. 16:05
2/13 anonim válasza:
Nem vagy terhes, hormonzavar
szept. 4. 16:07
3/13 anonim válasza:
Már kimutatná a teszt minimum halványan.
szept. 4. 16:28
4/13 A kérdező kommentje:
Látok rajt egy nagyon halvány második csíkot, időn belül kijött, de én láttam, férjem nem látta (igaz szemüveg nélkül nézte). Számomra nem egyértelmű ezért negatívnak könyvelem el. Majd jövőhéten ha addigra sem jön meg ellövök mégegyet.
szept. 4. 16:46
5/13 anonim válasza:
Ha késett az ovud,akkor még lehetséges hogy később lesz pozi a teszted.
Biztos vagy az ovud napjában??
szept. 4. 16:57
6/13 anonim válasza:
Ugyan ez van nálam is, ma reggel nagyon halvány pozitív teszt, nekem mondjuk két nappal ezelőtt erősebb pozitív tesztem volt. Nálam szinte biztos, hogy kémiai terhesség volt, most várom, hogy megjöjjön.
szept. 4. 17:04
7/13 A kérdező kommentje:
Nem teszteltem, és nem is mértem hőt. Nekem a köztes barnázás a furi, és az, hogy kb óránként pisilek, illetve nem vagyok finnyás és nem szoktam hozzá, hogy hányingerem legyen bármitől is.
6-os drukkolok, hogy minden rendben legyen nálad.
Ugyan olyan tesztel nézted?
szept. 4. 17:23
8/13 anonim válasza:
Igen, ugyan olyannal.
Köszönöm, én is remélem, hogy minden rendben lesz és megjön hamarosan.
szept. 4. 17:42
9/13 anonim válasza:
Ilyen tünetekkel, ha terhesség okozná, egyértelmű lenne a teszt. Ha nem tudod pontosan az ovud, akkor van még remény, de fura lenne pozi teszt nélkül terhességi tünet. Én annyira nem reménykednék, de drukkolok, hátha még is kivétel vagy.
szept. 4. 18:26
10/13 anonim válasza:
Nem rosszindulatbol, de szerintem ezeket a tüneteket már bebeszeled magadnak. Az emberi psziché nagyon sok mindenre képes. Te most nagyon terhes akarsz lenni, de 4 nap késés már elég sok ahhoz, hogy egyértelmű legyen egy teszt. Amit a férjed nem lát, te meg nem vagy biztos benne, hogy látod, az negatív. Azért mondjuk 2 nap múlva tesztelj még, ha továbbra is nyugtalanít a dolog, de én ezt a hónapot elengednem. A késés bármitől lehet, nem mindig jelent terhességet. Drukkolok, hogy minél hamarabb összejöjjön.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!