4 napja késik, a teszt negatív. Lehetek ennek ellenére terhes?
Figyelt kérdés
Pontosan meg szokott jönni. Az elmúlt napokban többször volt enyhe menstruációs görcsöm, amikor biztos voltam benne, hogy meg fog jönni, de nem jött meg. A melleim duzzadtak és fàjnak, ami menstruáció előtt is elő szokott fordulni, de nem annyira, mint most. Emellett még a derekam fàj és fehér folyásom van, ami normális, szagtalan, de picit nagyobb mennyiség. Viszont csináltam a kimaradás napján és ma is tesztet, amik egyértelműen negatívak. Az első terhességemnél is hasonló tüneteim voltam, de a kimaradás napján már erős pozitív tesztem volt.aug. 19. 01:17
2/4 anonim válasza:
Nem vagy terhes....pozitív lenne a teszt.
Nekem pl most csak 2 hét késés után lett bővebb folyásom addig száraz voltam mint a sivatag. Tünetekre nem lehet adni. De ha bármilyen tünetet terhesség okozna, a teszt is pozitív lenne.
Persze tesztelhetsz még, amíg nem jön meg, de ppntos ciklusokkal 4 nap késésnél még a vak is látná a két csíkos tesztet.
3/4 anonim válasza:
Vannak olyan nok ahol nem valasztodik ki vizeletbe a HCG es ezert negativ a teszt de mivel nalad mar volt terhesseg ami eros pozitiv tesztet jelentett igy ezt az opciot kizarnam , inkabb arra gondolnek hogy kesobb volt peteeresed vagy nem is volt.Egyebkent ha jovohetig nem jon meg menj el orvoshoz
4/4 anonim válasza:
Ebben a hónapban késni fog, nem vagy terhes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!