Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Valaki aki negatív tesztek...

Valaki aki negatív tesztek ellenere is terhes volt ?

Figyelt kérdés
Ha igen, mikor tesztelt, s mikor derült ki a baba ?
2022. aug. 2. 21:44
 1/6 anonim ***** válasza:
89%
Ha időben lett a teszt csinálva, nem túl korán, annak pozitívnak kell lennie, ha valóban terhesség van. Ha negatív, nincs terhesség.
2022. aug. 2. 21:46
 2/6 anonim ***** válasza:
31%
én hallottam már ilyenről. Sajnos pontos részleteket nem tudok. Sok sikert és kitartást, ha most nem majd összejön a bébi :)
2022. aug. 2. 22:25
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Második babámnál volt, hogy a kimaradt napján és rá két nappal és rá még két napra teszteltem és mind negatív lett. Na, gondoltam, hogy összekuszálódott a menzeszem. Orvoshoz nem mentem, mert ugye kettő elmaradttal érdemes menni, így vártam. A következő esedékes előtt (appal és 28 nappal számolva, mintha megjönne) teszteltem durván másfél héttel a férjem kérésére és akkor már pozitív volt.

Szerintem szimplán csak később volt a peteérésem és lehet, ha vártam volna még két napot, +-at tesztelek.

2022. aug. 3. 02:51
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

A lehetőségek:

- nem vagy terhes.

- később volt ovu, így a nem várt napja is később lesz és túl korai tesztelni, vagy terhes leszel vagy nem.

- nem volt ovu, majd egyszer csak megjön

- borzasztó ritka biológia rendellenesség, hogy a vizeletbe nem választódik ki a hcg, ha valaha is volt már pozi teszted akkor nálad ilyen nincs, de egyébként ilyenkor vérből megmondják.

Azért legkésőbb 15 nappal ovu után akármelyik teszt pozi lesz.

Lehetséges aktus után 20 nappal.

2022. aug. 3. 06:16
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Egy barátnőmnek 10 napig nem jött meg, tesztelt, negatív lett.

Utána megjött neki, de később kiderült, hogy már akkor terhes volt.

A 4. hónapig menstruált, a 16. héten maradt el neki, és akkor tudta meg, h már 16 hetes terhes.

2022. aug. 3. 07:23
 6/6 anonim ***** válasza:

Nekem a ciklus első napján negatív lett, rá 2-3 napra már pozitív, pedig a számítások, a kiírt szülési időpont szerint pöccre a az ovulációkor fogant. 😃

28+6 kimama

2022. aug. 3. 10:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!