Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Már 12 napja késik a menstruác...

Már 12 napja késik a menstruációm.2 teszt is negatív lett.7. Napon voltam nőgyógyásznál de akkor még nem látott terhességet. Hétfőn kell visszamennem orvoshoz. Tüneteim vannak, émelygés fáradtság. Szerintetek a negatív teszt ellenére lehetek terhes?

Figyelt kérdés

2017. júl. 14. 17:30
 1/8 anonim ***** válasza:

Sajnos nem látunk beléd,hétfőn már okosabbak leszünk ha beszámolsz hogy mi volt a dokinál.

Egyébként látott a doki legalább felritkulást? Mert az a terhessègre következtethető.

2017. júl. 14. 20:37
 2/8 A kérdező kommentje:
Annyit mondott hogy a mehnyálkahártyám vastag. Egyenlőre terhességet nem lát, de azt sem.mondta hogy nem vagyok terhes. Bizakodó vagyok mert azóta sem jött meg, enyhe tüneteim vannak.amik terhességet utalnak, émelygés fáradtság, enyhe derékfájás... Hétfőn mindenképp megírom mi volt.
2017. júl. 14. 20:52
 3/8 A kérdező kommentje:
A felritkulást még korai látni...mivel az a babóca helyet jelenti én úgy tudom.
2017. júl. 14. 20:55
 4/8 anonim ***** válasza:

A felritkulás az első jel a méhnyálkahártyán..utána lesz petezsák,szikhólyag,stb. A megvastagodott méhnyálkahártya kétesélyes sajnos.Ha nincs rajta felritkulás akkor akár még meg is jöhet.

De drukkolok!!

1#-es voltam.

2017. júl. 15. 09:27
 5/8 anonim ***** válasza:
Ja,én mé azért tuti próbálkoznék teszttel,hátha mutatna már valamit.
2017. júl. 15. 09:29
 6/8 A kérdező kommentje:
2 negatív teszt után nem nagyon merek :( hétfőn kiderül...mondjuk a ma reggelem is émelygéssel hányással kezdődött. :/ bizakodó vagyok.dosem késett ennyire. Köszi a válaszokat :)
2017. júl. 15. 09:43
 7/8 anonim ***** válasza:

Szívesen :)

Majd írj hogy mi volt a dokinál :)

2017. júl. 15. 16:56
 8/8 anonim ***** válasza:
Na mi volt a dokinál?
2017. júl. 17. 16:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!