Barmikor teherbe lehet esni?
Figyelt kérdés
ugye nem csak a peteeres kornyeki napok eselyesek a teherbe esesre?2009. jan. 7. 12:41
1/4 anonim 

válasza:

Bármikor, de a legjobb esély a peteérés körüli napokban van! Esetleg PÉ előtt 2 nappal, vagy PÉ után 2 nappal is megvan rá a jo esély :D
2/4 anonim 

válasza:

Nekem csak annyi a balom, hogy már fél éve próbálkozom, de semmi. Pedig jókor voltunk együtt!
3/4 anonim 

válasza:

Nekem is az a bajom mint előttem szólónak h mi is jó időben vagyunk együtt, s fél éve semmi....pedig első babó elsőre összejött...ki érti ezt???Vmi tuti recept nincs vkinek??:)
4/4 anonim 

válasza:

Mi négy hónapja védekezés nélkül vagyunk együtt. Igyekszünk a megfelelő időben szeretkezni. Orvos szerint minden ok. Mégsem jön össze.
Tehát ez ténylerg nagy lutri sztem....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!