Miért van az hogy alapból azt mondjuk bármikor teherbe lehet esni, még előváladéktól is, de amikor igazán babát akarunk, akkor meg figyelni kell a peteérést (mérni kell a hőt meg figyelni a folyást. ) ahhoz hogy teherbe tudjunk esni!?
mert biológiailag sokkal hamarabb a termékenység csúcsán vagyunk, mint szociális, vagyis, a kamszok könnyen teherbe esnek, csak ez nem valami örömteli dolog, a harmincasok meg, akiknek már van egzisztenciája, és várnák a babára azok megborították a szervezetüket hormonokkal, tönkretették a spermákat cigivel, környezeti ártalmakkal, stb.
ez igazán balszerncse és evolúciós probléma a kitolódott gyerekvállalás miatt. a legtöbb meddő pár évvel ezelőtt minden gond nélkül tudott volna gyereket vállalni!
Ez szerintem pszichés dolog.
Olyan mint a suliban volt: mikor készültem tuti h nem engem szólítottak de ha egyszer nem tanultam elsőként hívtak ki.
Valahogy így működhet.
Én nagyon szerettem volna és 5 évig próbálkoztunk mire sikerült. A húgom első randiján egy mámoros éjszakán teherbe esett ráadásul menstruált is..
Ilyen az élet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!